Muž i žena tražili ime za bebu, pa saznali da su rođaci trećeg kolena

Ona je svoju priču objavila na društvenoj mreži "Tik Tok"

  • 0

Marsela Hil već mesecima snima video-klipove za društvenu mrežu "Tik Tok", a nedavno je jedan njen snimak postao viralan. Pomenuti video je pregledan više od 918.000 puta.

Naime, Marsela kaže da su ona i njen suprug planirali bebu, te su oboje uzeli porodična stabla kako bi se inspirisali imenima svojih rođaka.

- Sedili smo na kauču, a onda se suprug okrenuo i rekao: "O, bože, kako je ovo smešno. Moji i tvoji prabaka i pradeka imaju ista imena - priseća se ona.

@beingmarcellahill Funny story... I accidentally married my cousin. We had no idea our Grandma and Grandpa were 1st cousins. Oops. #funnystory #marcellahill #wakeherup #marriage #marriedlife #awakening #momsoftiktok #grandmasoftiktok ♬ original sound - Marcella Hill

Prema njenim rečima, tada su uzeli da uporede porodična stabla i imali su šta da vide. Marsela i njen suprug su rođaci trećeg kolena.

Kako bi saznali više o tome, par je stupio u kontakt sa svojim dedom i bakom.

- Tada su nam rekli da imamo istu prabaku i pradeku. Bili smo u šoku - priča ona.

Kada je objavila video, ono što je zanimalo sve je kako se njihovi baka i deka nikada ranije nisu sreli na istom događaju?

- Venčanje nismo pravili, tako da tu nisu bili. Kada idemo na porodična okupljanja, navikli smo da svako ide na svoje - zaklučila je ona kroz osmeh.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA