Da li ste ikada poželeli da znate tajnu kako da privučete kvalitetnog muškarca? Evo nekih fraza

Verovali ili ne, takva veština zapravo nije nikakva misterija i sto odsto može da se nauči

  • 4
muškarac i žena, ljubavni par, bonton, udvaranje, zavodnik, ljubi ruku Foto: Shutterstock

Da li ste ikada poželeli da naučite tajne kako možete da privučete pažnju kvalitetnog muškarca i da ga naterate da vam se udvara?

Verovali ili ne, takva veština zapravo nije nikakva misterija i sto odsto može da se nauči.

Naime, postoje emocionalne fraze "okidači za privlačnost" koje će privući pažnju svakog muškarca kada upozna ženu koja tu pažnju zaslužuje, zbog čega će staviti u razmatranje i zajedničku budućnost sa njom. Kako prenosi Your Tango, sledeće emocionalne okidačke reči i fraze će aktivirati te primitivne nagone i "izazvati" privlačnost zahvaljujući kojoj ćete moći da uhvatite i zadržite muškarčevu pažnju.

Ljubav, ljubavni par, veze, muško ženski odnosi, zalazak sunca, romantika Foto: Shutterstock

1. Poštujte njegovu muškost

Muškarac može da oseti razliku kada je u prisustvu žene koja u potpunosti ceni njegovu mušku energiju i ne čini je "toksičnom". Privlače ga žene koje pozdravljaju njegovu urođenu potrebu da zaštiti i obezbedi, i koje poštuje njegovu želju da predvodi i preuzme inicijativu.

Ovo nema nikakve veze sa nekakvim podaništvom ženstvenosti već kvalitetan muškarac oseća žensku jedinstvenu moć koja ga balansira i privlači njeno samopouzdanje, sposobnost da se oseća bezbedno u njegovom prisustvu i da se opusti.

Ako želite da privučete njegovu pažnju, recite nešto poput: „Osećam se tako zbrinuto kada biraš lepa mesta da me odvedeš.“ „Stvarno znaš kako da učiniš da se žena oseća posebnom.“ „Volim kako se osećam kada sam sa tobom.“

2. Prihvatite ga kakav jeste

Ništa ne odbija muškarca više od toga nego kada se oseća kao "projekat" neke žene dok ona pokušava da ga promeni. I sama žena bi mrzela da joj to neki muškarac radi, pa tako nije u redu ni da ona to čini njemu.

Muškarci apsolutno vole kad osete poštovanje baš za to što su takvi kakvi jesu i da im promene nisu potrebne. U stvari, vaša sposobnost da poštujete, cenite i razumete muškarce je jedan od vaših najvećih i najpoželjnijih elemenata privlačnosti.

Ako želite da privučete njegovu pažnju, recite nešto poput: „Ne znam kako to radiš, ali izgleda da me razumeš.“ „Osećam se stvarno povezano sa tobom.“ „Jedva čekam da te ponovo vidim.“

3. Zahvalite mu

Zdravi, dobro prilagođeni, dostupni muškarci se ponose svojom sposobnošću da zaštite i obezbede. U stvari, mnogi muškarci će dati prioritet svojim aspiracijama u karijeri i odložiti svaki ozbiljniji korak sa partnerkom sve dok ne osete da mogu da joj ponude upravo zaštitu i ekonomsku bezbednost.

A ono što žele zauzvrat je jednostavno uvažavanje i zahvalnost za njegove napore.

Ako želite da privučete njegovu pažnju, recite nešto poput: „Znam da si zaista zauzet. Tako mi je drago što si našao vremena da se vidimo.“ „Uvek se radujem našem zajedničkom druženju!“ „Tako mi je drago što si izabrali ovaj restoran. Super je!“

Romantika, Božić, ljubav, vino, izlazak, zaljubljeni par, šampanjac Foto: Shutterstock

4. Budite nežni

Suština i veličina ženstvenosti je u njenoj sposobnosti da neguje i da brine o drugima. Ovo nema nikakve veze sa potčinjenošću ili inferiornošću. To je bukvalno ženska supermoć koja može da rastopi muškarca i da ga natera da vidi budućnost sa vama.

Ako želite da privučete njegovu pažnju, recite nešto poput: „Da li si gladan?“ „Mogu li ti doneti nešto?“ „Kako mogu da ti pomognem?“

5. Ostanite mirni

Muška energija ima tendenciju da odgovori na izazove i povremeno može da bude borbena. Poslednje mesto gde želi nepotreban sukob je u kući sa partnerkom.

Ovo ne znači da ne možete da se složite oko nečega, već da oboje trebate da naučite kako da efikasno komunicirate i rešavate probleme, posebno kada dođe do neslaganja.

Ako želite da privučete njegovu pažnju, recite nešto poput: „Hej, možemo li da razgovaramo o onome što se dogodilo ranije?“ „Cenim tvoje mišljenje, ali postoji još jedan faktor koji treba da uzmemo u obzir.“

6. Pokažite da ste pouzdani

Kada muškarac traži partnerku, mora da zna da je odana i da mu čuva leđa, posebno kada su vremena teška. Vaša iskrenost, integritet i empatija su snažan emocionalni pokretač koji će ga inspirisati da vas vidi kao pravog, pouzdanog partnera u vašoj zajedničkoj budućnosti.

Ako želite da privučete njegovu pažnju, recite nešto poput: „Moram nešto da ti kažem i znam da ti se to možda neće dopasti…“ „Znam da ti to nije bila namera, ali…“ „Nešto se dešava i moraš da znaš o tome…“

ljubavni par, ljubav, veze, romantika Foto: Shutterstock

7. Održavajte vašu nezavisnost

Od početka vremena, ljudi su bili voljni da žive, bore se, pa čak i umru za slobodu. Mudra žena će se čuvati da ne dozvoli svom muškarcu da se oseća kao da pokušava da ga veže ili da mu prerano oduzme druge opcije. Takođe će se pobrinuti i da on oseti prednosti i darove slobode unutar partnerstva.

Ako želite da privučete njegovu pažnju, recite nešto poput: „Voleo bih da te vidim, ali imam i neke stvari da uradim.“ „Mogu da budem fleksibilna u vezi sa tim. Šta ti najbolje odgovara?“ „Mislim da bi trebalo da ideš na utakmicu sa momcima…“

8. Plenite ga

Jednom kada je muškarac osvojen, počinje da razmišlja o vama sve vreme - čak i kada ste razdvojeni - i zna da niste slični ni jednoj drugoj koju je ikada sreo. On ceni kako se oseća zbog vas i prepoznaje da mu činite život boljim samim tim što ste u njemu.

U ovom trenutku mu je jasno da se oseća posebno, da se zaljubljuje i da razmišlja o zajedničkoj budućnosti. Ako želite da privučete njegovu pažnju, recite nešto poput: „I ja jedva čekam da te vidim!“ „Sigurna sam da ćemo to rešiti.“ „Stvarno volim naše vreme zajedno.“

9. Dajte mu do znanja da ste srodne duše

Jednom kada pokrenete sve ove emocionalne naboje, muškarac počinje da vas vidi kao srodnu dušu i potencijalnog životnog partnera, da bi mogao da bude inspirisan i da iskorači ranije, čak i ako nije mislio da je spreman. To je zato što ga u ovom trenutku strah od gubitka može pokrenuti na akciju.

Ako želite da privučete njegovu pažnju, recite nešto poput: „Nikad se nisam ovako osećao prema bilo kome.“ „Tako sam zahvalan što si ušao u moj život.“ „Nisam znao da ljubav može biti ovakva.“

Video: Koji horoskopski znak se najbolje ljubi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    30. januar 2023 | 01:03

    Jao Bože...povratiću🤢🤮🤮🤮🤮

  • sveznalica

    6. februar 2023 | 05:03

    Jos mi kazite gde da nadjem muskarca koji sve to trazi? Sve je suprotno. Odakle ste ovo izvukli, iz sedamdesetih?

  • Prodigy

    30. januar 2023 | 05:49

    Ovo ni jedna devojka nikad..:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA