≫ 

Vreme čitanja: oko 4 min.

Lepa iskustva sa prvih sastanaka: "Zelene zastavice" koje su dovele do godina provedenih u ljubavi

Vreme čitanja: oko 4 min.

Oživite romantičnu stranu u sebi uz ove priče!

  • 2
Romantični dejt, ljubavni sastanak Foto: Shutterstock

Kada ste slobodni i u potrazi za novim partnerom, svaki prvi sastanak može izgledati zastrašujuće, pogotovu zato što stalno nailazimo na "horor priče" različitih ljudi koji dele svoja iskustva onlajn.

Stoga, osvežavajuće je čuti iskustva sa sastanaka koji su izuzetak od ovoga, lepe stvari koje su se desile na prvom sastanku zbog kojih su oboje poželeli da izađu i na drugi.

Evo nekoliko priča koje oživljavaju romantiku, makar na trenutak, a prenosi ih "BuzzFeed".

1. "Kasnila je sat vremena. Međutim, sve vreme mi je slala poruke sa novostima i govorila mi šta sve radi kako bi stigla na dogovoreno mesto. Upravo smo proslavili godinu dana veze za Novu godinu."

2. "Razgovarali smo o svemu, i razgovor nije 'otupio'. Svi su otišli sa žurke, a mi smo bili jedina dva čoveka tamo - nismo to shvatili neko vreme; 25 godina kasnije, a mi još uvek ne zaklapamo."

3. "Kada smo moja devojka i ja imali prvi sastanak, njena mama joj je poslala 50 dolara za slučaj da je nateram da plati, pretpostavljam. Pošto sam platio, dala je konobaru napojnicu celih 50 dolara, a on je počeo da plače - imao je loš dan, a ona je to preokrenula."

4. "Na trećem sastanku smo kod njega gledali film. Setila sam se da sam na prvom sastanku naručila "Dr Pepper" uz obrok i kolačić sa komadićima čokolade za desert. On je imao "Dr Pepers" za mene u frižideru i spremio domaće kolačiće sa komadićima čokolade. On ih je pregoreo, ali sam se ipak udala za njega dve godine kasnije."

5. "Došla je na moja vrata, a moje štene se uzbudilo. Ne preskačući, uhvatila je psa i pitala gde idemo nas troje. To je bilo pre 19 godina. Šteneta nema, ali ona i ja držali smo se zajedno kroz pakao i nazad."

6. "Odjednom sam shvatila da sam većinu sastanaka provela pričajući o sebi, iako sam veoma rezervisana i privatna osoba, posebno kada nekoga prvi put srećem. To je godinama otežavalo zabavljanje. Ali on je imao način da postavlja pitanja , održavajući razgovor i podstičući me da podelim svoja razmišljanja. On je takođe podelio svoje i nadgradio sve što sam rekla. Nisam se plašila da će me osuditi ili da mu se ne sviđa moj odgovor na nešto. Sva njegova pitanja su bila iskrena , i činilo se da mu je iskreno bilo stalo do svega što sam imala da kažem. Nisam morala da razmišljam šta da kažem; jednostavno je izašlo. I možda zvuči glupo, ali retko je. I bilo je magično. Još uvek se viđamo."

Romantični dejt, ljubavni sastanak Foto: Shutterstock

7. "To nije bio naš prvi sastanak, ali to je bio trenutak kada sam znala da ću se udati za njega. Kupovali smo namirnice; bilo je oko 9 časova. Mlada dama u redu ispred nas je imala veoma malu bebu, i plaćala je kuponima i karticom za hranu. Njen ukupni iznos je iznosio oko 22 dolara, a držala je 20 dolara. Izgledala je potišteno i vratila bombonjeru i energetsko piće. Zadržala je samo ono što joj je apsolutno bilo potrebno: hrana i potrepštine za bebu. Okrenula sam se da kažem momku da mi doda novčanik. Nisam morala. On je već držao svoj. Izvadio je novčanicu od 50 dolara, pružio joj je i rekao joj da zadrži ostatak. Promenio je njenu nedelju. Promenio je moj život. To je bio trenutak kada sam znala da je on za mene."

8. "Prvi sastanak, vozila nas je do mesta za pešačenje, udaljenog oko sat vremena. Razgovarali smo i pričali, ali s vremena na vreme smo prestajali da pričamo... i bilo je tako prijatno. Uopšte nije neprijatno da ćutimo zajedno."

9. "Izašli smo na kafu na mesto koje je on insistirao da odaberem. Kada sam stigla tamo, on je već čekao. Način na koji su mu oči zasijale kada me je video bio je zaista divan. Naručili smo, igrali šah, a njegova ruka se tresla se sve vreme. Prošla je godina i nastavljamo da brojimo."

10. "Jasno je stavio do znanja da je to sastanak i da je zainteresovan, a da se nikada nije činilo kao da me tera na bilo šta. Razgovarali smo satima tokom i posle večere. Šetali smo gore-dole rekom do mog stana. Ponudila sam mu da ostane kod mene, ali ne u mom krevetu. Nije bio nasilan da se nešto više dešava. Prvih nekoliko nedelja je uvek bio sladak i pun poštovanja, dok mi je bez zabune davao do znanja da je zainteresovan za vezu. Bez igara, ili nagađanja. A sada smo venčani!"

Video: Koji horoskopski znak se najbolje ljubi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brkajlo iz kukuruznog polja.

    23. februar 2023 | 20:16

    Pcelo moja pcelice, sleti mi na latice, popij moje sokove, napravi mi me d. Pcelo moja pcelice, sleti mi na latice, popij moje sokoveee, napravi mii meeeeeeeeeD!!.

  • Imun na ljubav

    22. februar 2023 | 23:16

    Nisam ja za tebe, shvati to na vreme, kajaces se duso, tesko je to breme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA