Ona je devojka sa sela i ima posebne zahteve za muškarce: "Moj otac će ih voditi u lov"

Dok su jedni muškarci oduševljeni činjenicom da je sa sela, drugi kažu da nikada ne bi mogli da budu s njom

  • 3

Tejlor Brizi je odrasla i živi na selu i na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje slike kako pozira sa kaubojskim šeširom i dubokim čizmama. Kako kaže, muškarci su oduševljeni činjenicom da je sa sela, ali da nisu svesni šta zabavljanje sa takvom devojkom podrazumeva.

Tejlor ističe da od svog partnera očekuje da zna da radi gotovo sve, od kućnih poslova, do onih kada su poljoprivreda i čuvanje stoke u pitanju.

Ona je objavila video u kom je napisala:

- Momci žele devojku sa sela sve dok ne shvate da moraju da rade i da će ih moj otac vodi u lov. Recite vi meni zašto još mislite da muškarci odustaju od veze sa devojkom sa sela?

S obzirom na to da je postavila pitanje, komentari muškaraca su masovno počeli da se pojavljuju.

- Gde mogu da se prijavim da budem tvoj muž? Devojke sa sela su nešto najbolje - glasio je jedan komentar.

Međutim, nisu svi bili oduševljeni činjenicom da je Tejlor sa sela, te su rekli da nikada ne bi mogli da budu s njom u ozbiljnom ljubavnom odnosu.

- Šta će mi žena koja bolje lovi od mene? Definitivno nikada ne bih izlazio sa ženom poput tebe - napisao je jedan muškarac.

Tejlor je odlučila da odgovori na negativne komentare, te je naglasila da su "žene sa sela previše jake za obične muškarce".

- Svi žele devojku sa sela koja zna kućne poslove i radi, ali kada slab muškarac shvati da je žena jača od njega, on tada beži - zaključila je ona, a prenosi "The Sun".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrki

    27. januar 2023 | 13:19

    Ufff, za pozeleti...

  • Svarog

    27. januar 2023 | 17:42

    I sta oce, da joj momak cupka oko matorog i love zeceve. I jos je nece jer zivi na selu, ma kako da nije. Ali nek bude. Obicno je to duza prica. Ko voli nek izvoli.

  • DAN

    28. januar 2023 | 21:36

    Devojke sa sela su zdrave "pčelice Maje". Rade i znaju sve potrebne domaćinske poslove: kulinarske (razna jela, hlebove, kolače, torte); tekstilne (krojenje, šivenje, vez isl.) ; poljoprivredne (ratarstvo, stočarstvo, voćarstvo, pčelarstvo). Zato su srednjovekovni plemići kao prava gospoda pravili zamkove na selima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA