"Živim sa milionerom, plaća mi da ne radim ništa i održavam izgled u salonima lepote"

Atraktivnu brinetu na društvenim mrežama prati 940.000 ljudi koji s nestrpljenjem iščekuju svaki novi video-snimak u kom ova bogata domaćica iz Dubaija deli detalje iz raskošnog života sa milionerom Džamalom

  • 3

Prelepa brineta Saudi, na društvenoj mreži TikTok poznata kao soudiofarabia, redovno deli snimke iz svog braka sa arapskim milionerom Džamalom, izazivajući oduševljenje kod drugih žena.

Kako se može zaključiti iz snimaka koje postavlja, njen jedini zadatak je da troši pare svog muškarca i da odlazi u salone za negu lepote kako bi u svakom trenutku izgledala besprekorno.

Par živi u Dubaiju, a Saudi redovno informiše svojih 940.000 pratilaca na društvenim mrežama u kakvom luksuzu uživa kao bogata domaćica, piše The Sun.

U jednom od snimaka otkrila je da obožava koktele sa listićima od 24-karatnog zlata koje, naravno, plaća njena “jača polovina”.

- Jutros smo se probudili i Džamal mi je rekao da ima nekih obaveza, pa mi je dao novac da trošim dok se on ne vrati. Naravno, otišla sam u salon i uradila nokte, a onda je Džamal došao po mene i rekao mi da odem kod frizera dok on ne zaradi još novca za nas - ispričala je Saudi.

Ostatak njihovog dana podrazumevao je odlazak kući, pripremu za izlazak, odlazak na večeru u jedan od najskupljih hotela u Dubaiju, uživanje u najskupljim jelima i piću sa listićima 24-karatnog zlata, kao i muzički program njene omiljene pevačice izveden specijalno za Saudi.

- Naravno, Džamal je platio na kraju - istakla je ova mlada žena.

Njeni pratioci ne skrivaju oduševljenje zbog glamura u kom brineta uživa.

- Tako sam srećna zbog tebe - napisala joj je jedna osoba.

Druga je prokomentarisala:

- Bože, pošalji mi mog Džamala iz Dubaija…

Bilo je i onih pratilaca koji nisu skrivali svoje loše materijalno stanje, ističući da su srećni što mogu sebi da priušte običan obrok i nebrendirane nove čarape.

U snimcima koje kači na društvene mreže Saudi otkriva da njen suprug uživa u tome da finansira njen luksuzan životni stil. Većinu vremena ova lepa brineta provodi u frizerskim i kozmetičkim salonima, često odlazi na putovanja i uživa u pustinji u Dubaiju.

Takođe, ne skriva da ume da bude veoma zahtevna kad je luksuzni životni stil u pitanju, ali da je srećna što joj Džamal svaki put izlazi u susret.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA