≫ 

Pesma za prvi mladenački ples predodređuje sudbinu parova? Ova je u najviše slučajeva donela razvod braka

Prema istraživanjima, najčešća pesma koja se bira za prvi ples, jeste ona koja obuhvata različite generacije parova, je "Can't Help Falling in Love" od Elvisa Preslija

  • 1
Venčanje Foto: Pixabay

Prvi ples mladenaca i pesma koja ga prati imaju važnu ulogu u najposebnijem danu dvoje ljudi, kada krunišu svoju ljubav. Ali, da li je ikako moguće da određena pesma predodredi njihovu bračnu sudbinu?

Istraživanje koje je sproveo OnBuy.com na 5.544 ljudi, otkrilo je 25 najboljih pesama koje se obično biraju za ovu svečanost, ali uz to postoje i podaci koje govore o tome da li je kod mladenaca izazvala "bol u srcu" ili "sreću do kraja života".

Prema rezultatima istraživanja, najčešća pesma koja se bira za prvi ples, ona koja obuhvata različite generacije parova, jeste "Can't Help Falling in Love" od Elvisa Preslija.

Međutim, to nije bilo dovoljno da garantuje sreću, jer je samo polovina tih parova tvrdila da su zadržali pozitivna sećanja u svojim brakovima. Kada je reč o pozitivnim asocijacijama na svadbene pesme, na prvom mestu je bila pesma iz "Kralja lavova". Od parova koji su izabrali "Možete li večeras da osetite ljubav", 77 odsto se pozitivno priseća svog braka i dana venčanja.

Čini se da su Diznijeve pesme dizajnirane tako da do razvoda ne dođe, a više od 70 odsto parova koji su tražili pesmu iz Dizni produkcije, ostaju zajedno.

"Ceo novi svet", "Bićeš u mom srcu" i "Imaš prijatelja u meni" takođe su posebno pomenute na listi. S druge strane, bile su tu i pesme koje su "najverovatnije dovele do razvoda".

Prema anketi, svadbena pesma koja je puštana za prvi ples parova čiji se brak završio razvodom je "Little Things" od One Direction - dečačkog benda koji je doživeo i sopstveni razlaz.

Pop balada je dovela do razvoda kod tri od četiri para. Čini se da "I'm Yours" Džejsona Mraza takođe potpuno ubija iskru između supružnika, sa solidne dve trećine parova koji su izjavili da više nisu zajedno, piše "Honey Nine".

Video: Slučajno gurnuo mladu u gelender dok su izvodili prvi ples: Neka im je srećno i dugovečno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hvala bogu, da necu da se zenim.

    1. februar 2023 | 23:11

    Da mi moja kobila trazi maju berovic i druge nakaradne pesme, da mi se ogadi svadba do smrti. Ovako je bolje, slusam lepe pesme, i super mi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA