Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgubila se strast u vezi? Probudite je uz nekoliko korisnih saveta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posebno se odnosi na parove koji su dugo zajedno

  • 2
Strast, ljubav, zavođenje, grljenje Foto: Shutterstock

Teško je održavati dugu vezu istim nivoom strasti, ljubavi i posvećenosti. S godinama ta linija dobija silaznu putanju, pa nije naodmet s vremena na vreme probuditi uspavanu strast i podsetiti se zašto ste se odabrali kao par. Ovo su samo neki od predloga kako možete povratiti strast, ako ste zapali u bezizlaznu situaciju, piše "Bustle".

Neočekivani ljubavni trenuci

Razmislite o nekoliko poslednjih pokušaja iniciranja strasti. Sigurno je bilo na kraju dana, kada ste i vi i partner bili preumorni. Umesto toga, pokušajte da započnete ljubavni odnos u trenucima kada jača polovina to ne očekuje, na primer ujutru ili odmah posle tuširanja.

Razgovarajte "prljavo"

Mnogi parovi koji su u dugim vezama dolaze do rutine, pa ako se prepoznajete u ovim rečima, uzmite stvar u svoje ruke. Razgovarajte s partnerom kada ljubavni čin u tom trenutku nije moguć, recimo, kada ste u bioskopskoj sali ili na večeri u punom restoranu.

Iznenađenje

Ako ste zapali u monotoniju u vezi, element iznenađenja je prava stvar. Ako se desi da dođete kući pre dečka, obucite provokativan veš (a možete da budete i bez njega), pa čim se on pojavi na vratima, uhvatite ga za ruku i odvedite pravac u spavaću sobu. Sigurno neće to očekivati.

Romantika samo za vas

Odaberite vikend kada znate da nijedno od vas dvoje nema obaveze, pa istražite na internetu koja vikend-putovanja se nude u tom periodu. Razmislite gde niste bili ni vi ni on i iznenadite ga romantičnim danima, gde ćete sigurno povratiti strast.

Mnogi misle da je ponovno zavođenje komplikovano, ali potrebno je samo malo volje, truda i kreativnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo lane gutovic, vezu spasava.

    28. februar 2023 | 23:03

    Ne moze da skodi, a cim ne skodi znaci da koristi.

  • ccc

    4. mart 2023 | 13:22

    Ko jos zeli to da radi sa muzem ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA