≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena želi da provede Dan zaljubljenih sama: Muškarac joj ne treba, a cveće će kupiti samoj sebi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona sada pomaže drugima u borbi protiv usamljenosti

  • 4

Dan zaljubljenih se približava i oni koji su u ljubavi već smišljaju poklone za svoje voljene, ali oni koji su slobodni razmišljaju kako će provesti ovaj dan. Dok jedan deo slobodnih priželjkuje da im se vrati stara ljubav ili javi simpatija baš na ovaj dan, drugi žele da ih crvena srca i ljubav zaobiđu.

U drugu grupu ljudi spada i blogerka Klair Ken (47) koja je nedavno shvatila da joj ne treba muškarac da bi bila srećna i sada pomaže drugima u borbi protiv usamljenosti.

Kako kaže, za Dan zaljubljenih će sama sebi poslati buket ruža.

- Srećna sam što ću biti sama kod kuće ovog dana. Muka mi je od neuspelih ljubavnih sastanaka - rekla je ona.

Na društvenim mrežama ova žena je pozvala samce da joj se pridruže i da Dan zaljubljenih provedu tako što će se posvetiti isključivo sebi.

- Za mene je izgovaranje reči "usamljen" naglas bila prekretnica i omogućilo mi je da krenem napred. Ne znam zašto bi trebalo ovoliko godina da shvatim da mi ne treba muškarac da bih bila srećna - istakle je Klair.

Ona je pre nekoliko godina u znak proslave jednog praznika, sama sebi kupila cveće, poklon i čokoladu i to ostavila ispred svojih ulaznih vrata.

- Samo slušajte sebe i verujte sebi. Prelepo je kada prestanete da zavisite od nečije ljubavi ili pažnje - zaključila je ona, a prenosi Mirror.

Video: Šminka za dan zaljubljenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hurem 🐠

    13. februar 2023 | 08:57

    Dok si mlad vjerujes u svasta pa i ovo ,stalno ponavljanje ovakvih stvaribje stvarno dosadno , tko te voli svaki dan je Valentinovo ( tko ga izmisli samo ) 😂

  • Miki

    13. februar 2023 | 07:26

    Narcis

  • Ljubav

    13. februar 2023 | 00:48

    Zao nije ovakvih...koji samo vole sebe... Zivela ljubav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA