≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njen dejt je "pobegao" nakon 45 sekundi: Ljudi joj govore da ne izgleda uživo isto kao na fotografijama

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otišao je da preparkira auto i nije se više vratio

  • 2

Prvi utisak koji steknemo o nekoj osobi je obično ono što određuje u kakvim ćemo odnosima biti dalje ili kako ćemo se prema njoj ophoditi. Kada je u pitanju ljubavna situacija, mnogi tvrde da odmah znaju da li je neka osoba vredna pažnje ili ne. Ali, koliko vremena vam treba da to procenite? Da li je to period koji je potreban da popijete piće i večerate sa novom osobom ili to znate čim nekoga pogledate u oči?

Rejčel Vilson (28) deli svoje iskustvo na ovu temu i čini se da je momak sa kojim se sastala postavio svojevrsni rekord.

Mladić sa kojim je otišla da se upozna joj je nakon što su se našli na dogovorenom mestu, rekao da ide da "preparkira auto" i to 45 sekundi nakon samog susreta.

Ovaj nesuđeni par se upoznao putem aplikacije za upoznavanje i razmenjivali su poruke četiri dana pre nego što su se dogovorili da izađu na, kako Rejčel kaže - pileća krilca i pivo.

Međutim, momak je nakon 45 sekundi doslovno pobegao, uz izgovor da je parkirao auto na lošem mestu i da mora odmah da ga pomeri.

@raychfayce its ok you can laugh its funny #hinge #hingedate #datingdiaries #lol #fyp ♬ WHY YALL USING THIS SOUND OML - CYRUS
Pet minuta kasnije, dobila je poruku u kojoj mladić govori da mu je žao, ali da nije ništa osetio, da "to nije to".

- Stajala sam ispred restorana i čekala oko pet minuta pre nego što sam dobila poruku. Nisam odgovorila i odmah sam izbrisala njegov broj i od tada nse nismo čuli.

- Mislim da bi me ovo iskreno uništilo da nisam samouverena osoba. Ali, na sreću, veoma sam  sigurna u to ko sam, tako da to neće uticati na način na koji pristupam upoznavanju sa muškarcima. Pre sastanka nije bilo crvenih zastava. Sviđalo mi se što je odmah napravio solidne planove. Otišli ​​smo u sportski bar i planirali da uzmemo pileća krilca i pivo.

Rejčel je osvetlila situaciju tako što je podelila video na "TikTok-u", koji je prikupio više od četiri miliona pregleda i više od 508.000 lajkova.

Neko se u komentarima našalio: "Mislim, tehnički, on je pomerio svoj auto. Daleko od tebe, restorana, a bliže svojoj kući".

Međutim, neki od pratilaca su uporedili njene fotografije i video-zapise i sugerisali joj da "ne izgleda isto na fotografijama i na snimcima" i da je zbog toga momak otišao, jer nije "ličila na Rejčel sa fotografija".

- To kako se ja prezentujem na društvenim mrežama je veoma realistično - ne koristim filtere, ne koristim "Facetune". To možete da pitate bilo koga ko me prati redovno. Ono što vidiš je ono što dobiješ. Ali mislim da je jako interesantno to što odmah krivite ženu.

Ona je nastavila da govori kako svi na sajtovima za upoznavanje predstavljaju najbolju verziju sebe, ali da na kraju zaista nije ni važno kako neko izgleda, nju privlači ličnost određene osobe i nepojmljivo joj je da neko samo pogleda u drugu osobu i odluči da ne želi ništa sa njom.

Kako se vama čini postupak ovog momka i šta generalno mislite o celoj sitaciji? Podelite sa nama u komentarima.

Video: Zbog transformacije je nazivaju prevarantkinjom: Šta mogu kad se dobro šminkam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA