Vreme čitanja: oko 2 min.

Monika Beluči i Tim Barton su par, a javnost ima svoj komentar: Da li je on dovoljno dobar za nju ili obrnuto?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njihova veza je javna svega nekoliko dana, a već se polemiše o tome da li su oni "odgovarajući par"

  • 5
Tim Burton, Monica Bellucci, Tim Barton, Monika Beluči Foto: Carlos Del Pozo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tim Barton i Monika Beluči su zajedno i vezu ne kriju od kada su se u javnosti poljubili na Dan zaljubljenih, a ove nedelje su viđeni kako se drže za ruke tokom popodnevne šetnje ulicama Madrida.

Tim (64) i Monika (58), prvi put su se sreli pre 16 godina, a prema pisanju stranih medija, počeli su da se zabavljaju nakon što su se videli na Lumijer filmskom festivalu u Lionu u oktobru, piše "Mail Online".

Paris Match piše da su se Monika i Tim "nakratko sreli" na stepeništu Palate festivala u Kanu 2006. godine, ali su se tek šesnaest godina kasnije, iza kulisa drugog festivala, zbližili.

Monika je bila sama otkako se 2019. rastala od umetnika Nikolasa Lefevra. Prethodno je bila udata za Vensana Kasela, od 1997-2013. Bivša manekenka upoznala je Kasela 1996. godine na snimanju filma "L’Appartement" Žila Mimunija. Imaju dve ćerke, Devu, koja je rođena 2004. godine, i Leoni, koja je na svet došla 2010. godine. Bili su zajedno tri godine pre nego što su se venčali tokom mirne ceremonije u Monaku, na francuskoj rivijeri.

Monika je govorila o ljubavi u intervjuu za Paris Match još 2011. kada je još bila u braku sa Kaselom, priznajući da za nju "nema racionalnosti" kada su u pitanju veze.

- Nose me trenutak i instinkt. Nema racionalnosti, samo emocije. Voliš ili ne voliš. Ne odlučujete sedeći za stolom: "OK, dakle, imamo dvoje dece, 16 godina života u paru, to bi bilo lepo da potraje, ali kako ću to uspeti?". Uopšte ne mislim da je život u paru nešto što "vežbaš", kako mi kažemo.

Tim je bio u vezi sa glumicom Helenom Bonam Karter (56), ali su se rastali 2014. Par nikada nije bio u braku, ali su bili zajedno 13 godina i imaju dvoje dece; sina Bilija (20) i ćerku Nel (16).

Čini se da se Monika zaista i vodi onim što je govorila 2011. godine, da je nose trenutak i instinkt, ali javnost je našla zamerku u njenom izboru partnera. S obzirom na to da važi za jednu od najlepših žena na svetu, mnogi smatraju da je prirodno da pronađe nekog ravnog sebi.

Od kada se pojavila vest o vezi Tima i Monike, na društvenim mrežama se vodi prava debata o tome da li je on zaista, spram svog izgleda, pravi izbor za nju. Kao argumente navode da ima žute zube, da je neočešljan, neobrijan i da kao celokupna pojava svojim stasom ne može ni da priđe Moniki. Tu ima i onih kojima je ovaj slučaj "nada", jer sada i "manje atraktivni" muškarci imaju šanse sa, kako tvrde, ženama van svoje lige.

Međutim, pojedini na društvenim mrežama navode i da je Tim Barton maestralni režiser koji spram svog statusa može da ima bilo koju ženu i da Monika možda nije najbolji odabir, aludirajući na to da ona jeste lepa, ali ne i tako pametna da bi bila sa "genijem poput Bartona".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙄🙄

    24. februar 2023 | 16:21

    Sta bre ljudi seru vise!? Sta kao bilo bi bolje da seta nekog balavca!? Ako njima odgovara Sta briga druge!! Svetu der nemoze ugoditi! Od necije prazne lepote nema nista!

  • Sredjujte vi vase bunjiste!

    24. februar 2023 | 18:33

    Sve se bojim da njih dvoje pate od nesanice zbog toga sto dokon narod jarice krsti. A to se odnosi i na njenog bivseg muza i onu njegovu!

  • GP

    24. februar 2023 | 17:23

    I ovo pokazuje koliko su lepe zene "nadarene" u pronalazenju ruznih partnera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA