≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ste čuli za trend "vanila žena": Termin kojim devojke sebe veličaju, a druge nipodaštavaju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena je ženi vuk - istina ili zabluda?!

  • 0
Mladić, devojka, mladić razmišlja Foto: Shutterstock

Vila Eigo je maćeha, supruga i influenserka, a poslednjih nekoliko dana je u žiži javnosti zbog video-snimka koji je objavila na  "TikTok-u". Ona se osvrnula na trend koji je sve popularniji na pomenutoj društvenoj mreži.

Naime, žene sve češće snimaju videe u kojima sadašnje partnerke svojih bivših momaka nazivaju "vanila ženama".

Pojednostavljeno rečeno, trend "vanila žene“ znači da dame smatraju da njihov bivši partner i dalje misli da njih dok je u vezi ili u braku sa drugom ženom.

- Znam da ću biti devojka o kojoj će misliti kada bude bio sa svojom "vanila ženom". Međutim, znam da ću i ja jednog dana nekom biti "vanila žena". I to je obaveza svih žena - napisala je jedna devojka na svom videu.

@barbsvstheworld #fyp #foryoupage #foryou #fy #fypシ #xyzbca #xyzcba #vanillawife ♬ original sound - morgan | western photog 🔆

Iako mnoge devojke podržavaju ovaj trend i smatraju da svaki muškarac ima svoju "vanila ženu" o kojoj razmišlja i s kojoj se čuje, Vila kaže da joj je ovaj trend "smešan".

- Rugate se "dosadnim" ženama koje su se udale za vaše bivše partnere. Blago vama. Evo, ja sam ponosna što sam "vanila žena". Zaista mi to ne smeta - naglasila je ona.

Ona je istakla da joj je sasvim normalno što je njen muž u dobrim odnosima s bivšom ženom, jer njih dvoje imaju i decu.

@willaeigo And that’s on healthy relationships & co-parenting😌 #secondwife #stepmom #vanillawife ♬ original sound - morgan | western photog 🔆

- To se zove zdrav odnos i roditeljstvo - napisala je ona.

Vila je na kraju dodala da je "vanila žene" užasan trend u tom devojke ponižavaju druge devojke, umesto da se podržavaju ili jednostavno nastave svojim životom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA