Vreme čitanja: oko 2 min.

Muž tvrdio da je uradio vazektomiju, a ona ostala trudna: Lagao je čak i za svoje ime i zanimanje

Vreme čitanja: oko 2 min.

On je više od dve godine vodio paralelne živote

  • 2

Kada osoba odluči da stupi u brak sa svojim partnerom to je zato što joj on potpuno odgovara. Zna njegove mane, vrline, rutine, pa čak, što bi se reklo i kako diše. Međutim, nekada se desi da osoba posle nekoliko godinama braka sazna da partner nije baš onakav kakavim se godinama predstavljao, te tada uglavnom dolazi do velikih svađa, pa čak i razvoda.

Međutim, ono što se desilo Kolin Grinvud (49) iz Velike Britanije podseća na priču kakvu možete da vidite samo u filmovima.

Prema rečima ove žene, nju je više od dve godine varao muškarac kojeg je volela, a koji ju je naveo da veruje da je on razvedeni vatrogasac po imenu Džejms Skot. Ali nakon što se verila i rodila njegovo dete, otkrila je da je sve o njemu zapravo laž, uključujući njegovu dijagnozu raka, vazektomiju, pa čak i posao...

Ispostavilo se da je njen partner zapravo oženjeni otac troje dece po imenu Greg Vilson, čija je druga porodica živela nekoliko kilometara dalje.

Kolin je na početku njihove veze ostala u drugom stanju, ali je rešila da prekine trudnoću zbog zdravlja. Tada je njen suprug odlučio da ode na vazektomiju kako bi bili sigurni da Kolin ne može da ostane trudna.

- Kretao se teško i rekao da je jako bolno. Videla sam nešto što je ličilo na modricu, a pored modrice je imao i zavoj - priseća se ona.

Međutim, Kolin je dva meseca kasnije zatrudnela.

-Uplašila sam se da cela njegova porodica i prijatelji ne pomisle da sam ga prevarila, jer biste svi imali slična pitanja, zar ne? Rekao je da je to čudo, te smo odlučili da zadržimo bebu. Nekoliko meseci posle me je zaprosio i poklonio mi dnevik venčanja - priča Kolin.

Ona dodaje da je njen suprug tvrdio da je vatrogasac i da ima nekretnine u vrednosti od 1,5 miliona evra.

- Verovala sam da svoj život delim sa lepim, brižnim čovekom, pravim herojem koji je rizikovao svoj život kao vatrogasac - prisećao se Kolin.

Venčanje se nikada nije održalo

Na dan venčanja, Kolin je otkrila da je sve u vezi sa muškarcem sa kojim je planirala da provede ostatak života bila laž. Džejms Skot nije postojao. Njen dečko je zapravo bio Greg Vilson, 39-godišnjak koji nije bio vatrogasac već nezaposleni vojnik.

On joj je govorio da četiri dana u nedelji mora da radi na terenu, a tada je zapravo odlazio kod svoje druge žene s kojom je bio u braku 13 godina.

Kolin je odlučila da ga prijavi policiji, a on uskoro treba da odleži svoju zatvorsku kaznu u trajanju od šest godina.

- Jedna od najtežih stvari koje ću morati da uradim u budućnosti je da sednem sa svojim divnim sinom i objasnim mu strašnu istinu o prevari njegovog oca - zaključila je ona, a prenosi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA