Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je krupnija od svog muža, oboje trpe neprikladne komentare: "Možeš ti to mnogo bolje"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pratioci na društvenoj mreži TikTok podeljeni su u dva tabora - jedan ih podržava, a drugi nemilosrdno osuđuje

  • 2

Karla i Lari su muž i žena, a nedavno su postali i roditelji jedne preslatke devojčice. Njih dvoje imaju zajednički profil na društvenoj mreži TikTok, gde svakodnevno objavljuju zanimljive video snimke.

Iako njih dvoje uživaju u svojoj ljubavi, ovaj bračni par često nailazi na osudu dela javnosti.

Naime, Karla je, kako kaže, oduvek imala mali višak kilograma, ali je redovno vežbala sa svojim suprugom. Međutim, ona se u toku trudnoće ugojila, a kilogrami su ostali, a to neki ne praštaju.

Prema rečima onih koji ostavljaju negativne komentare, Lari je previše zgodan za svoju suprugu.

@carlaandlarry We had the pleasure to sit down with “Seen” and tell them our story. We couldn’t be more excited to share it with you guys ❤️🥰 #plussize #bodypositivity #bodyimage #selflove #relationshipgoals #marriage ♬ original sound - Carla and Larry

- Ona je skoro 10 puta veća od tebe. Jako čudno - napisala je jedna žena.

- Čoveče, možeš ti to mnogo bolje - dodao je korisnik društvene mreže TikTok.

Međutim, Karla i Lari se ne obaziru na ovake komentare, a ona im poručuje da nađu nekog ko će ih voleti kao što njen suprug voli nju.

- Svaki dan dobijam poruke žena koje mi zahvaljuju što pokazujem svoje telo i ne dozvoljavam da "šaka" negativnih komentara utiče na mene. Bila sam buckasta kao dete, onda sam smršala u tinejdžerskom dobu, ali je moja težina varirala ceo život - kaže ona.

Njen suprug Karl kaže da mu težina njegove žene nije važna, zato što je to promenljiva stvar.

- Smatram da moja žena može da skine višak kilorama, a što se mene tiče ne mora. Međutim, stvar koja nije popravljiva je ljudska zloba - zaključuje Lari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    19. mart 2023 | 16:29

    Bas su simpatocni i ne smeta mi nken visak i zasto uopste da se visw osvrcemo na te kilograme kao da su zene gibave ako ga imaju ... stop mizogiiji ili zena je zeni vuk ... neka su sretni i to je najvaznije a ne da li izoperisana ... osmeh je. Skuplji od silikona ... silikone mozes da platis i imas a iskren osmeh i sreca ne .

  • K

    19. mart 2023 | 22:52

    Žena je prelepa, samo da smrsa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA