Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta žene u 50-im traže u vezama: Jedna osobina je na vrhu liste

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žene od pedesete godine tačno znaju za čime tragaju na ljubavnom planu

  • 2
Žena, srećna žena, žena u 50-im, 50 godina Foto: Shutterstock

Razlike u godinama nisu samo razlike u brojevima, već se mišljenja i stavovi u različitim fazama našeg života retko podudaraju. Ali, da li to važi i za ljubavne veze ili žene tragaju uvek za istim?

Vršeno je istraživanje na ovu temu tako što su praćene društene mreže, ali i mreže za upozavanje, gde ponekad i jasno stoji šta žene najviše privlači i za čime su u večitoj potrazi.

Na vrhu liste je uvek iskrenost

Na nekim platformama za upoznavanje, pogledano je više od dva miliona profila i više od 230 miliona poruka da bi saznao šta žene i muškarci traže od svojih partnera i u kojoj meri su se njihovi zahtevi i ideali promenili u 30-im, 40-im i 50-im godinama. U slučaju ispitanih muškaraca, fokus se više pomerio ka ljubavi i romantici, a šta je sa ženama?

Bez obzira na godine, svi uzrasti žele da njihov partner bude iskren, što niko ne osporava da je iskrenost dobra za vezu. Ali dok se žene različite starosti slažu oko ove osobine, postoje velike razlike u zahtevima koji dolaze kasnije.

Žene od pedesete i posle traže zabavu, humor i druželjubivost u svom partneru. Prema rezultatima studije i žene starije od 40 i 50 godina žele džentlmena, odnosno nekoga ko se prema njima odnosi sa poštovanjem i pruža im pažnju.

ljubavni par, ljubav, veze, romantika Foto: Shutterstock

Žene ovih godina su svesne sebe, ali isto tako i koga žele kraj sebe

Dame u 50-im godinama ne žele da troše vreme na nekoga ko se ne poklapa sa njihovom idejom partnera. One će bez pogovora reći šta im odgovara, a šta ne.

Vrlo su samostalne, izgradile su svoj život, sa svojim interesovanjima, hobijima, prijateljima, karijerom i ne žele da zamene ove stvari partnerom, prenosi "Brigitte.de"

(Telegraf.rs)

Video: Njihova ljubav je oduševila svet: Baka i deka se grle na ulici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Penziju i da spavaju 12 sati.

    21. april 2023 | 23:52

    I da imaju sarkofag spreman.

  • DRagutin

    22. april 2023 | 18:17

    Znači posle 50-e postaju sebične i gledaju samo sebe 😂👍. Cirkus. Dobro, eto sada sam upućen...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA