Vreme čitanja: oko 3 min.

Kako je propao sastanak zbog 3 dolara: Ispričala je priču na "TikToku", a on joj je smelo odgovorio

Vreme čitanja: oko 3 min.

Priča ove devojke potegla je pitanja da li žene imaju nerealna očekivanja na prvom sastanku

  • 2
Muškarac i žena, loš sastanak, loš dejt Foto: Shutterstock

Društvene mreže su pune priča o ličnim iskustvima, međutim, onog momenta kada nešto dospe na javnu platformu, ne može se osigurati od mišljenja sveta.

"TikTok" nedavno je uzdrman pričom o sastanku jedne devojke Dafne, koja je na svom profilu @dafna_diamant ispričala iskustvo sa prvog sastanka, koji je pokrenuo lavinu komentara i milionske preglede.

U svom videu ogorčeno je pričala svoju priču sa svežeg sastanka, gde je opisivala svoje razočaranje.

- Dakle, dogovorili smo se da odemo na večeru. Otišli smo do restorana, deluje fino, izgeda kao sa slike, sve ide kako treba. Dolazi konobarica do nas kako bismo naručili hranu. Poručila sam za sebe brancin, a on je želeo burger. Konobarica ga je upitala kako želi da burger bude spremljen i da li želi sir uz buger. On ju je upitao da li se dodatno naplaćuje, nakon čega je mu je konobarica rekla "da, doplaćuje se tri dolara". Kada je to čuo, rekao je da da ne želi dodatni sir, prepričava Dafne.

Nakon što je konobarica otišla, objašnjava Dafne, dečko je prokomentarisao uz osmeh: "Danas za sve moraš doplatiti". Njoj je to bilo veoma čudno, jer smatra da je logično da se sve doplaćuje u Njujorku.

Dafna je bila šokirana zato što nije želeo da doplati tri dolara za sir. Zato, kada se zasitila, ustala je kako bi "otišla do toaleta". Pokupila je torbicu, došla do konobarice, platila ceo račun i otišla iz restorana. Zatim mu je poslala poruku da je račun plaćen, a da je ipak trebalo da uzme dodatni sir i blokirala ga je.

@dafna_diamant It was $55 #datinglife #storytime #datinginyour20s #datinginnyc #icant ♬ original sound - Dafna

Ova priča ispričana je sa velikim samopouzdanjem, ali se Dafne nije nadala lavini komentara poput: "Kako je moguće da uopšte dobijaš pozive za sastanke?"; "Sve ovo zbog sira?!" ; "Zašto bi neko želeo da plati tri dolara da bi dobio više sira? To je pljačka"; "Mislim da ti ovo nije trebalo. Tražiš da se momak ponaša neprirodno i da bude nešto što nije, samo da bi ti stekla utisak da ne štedi na skupim večerama" i  mnogo sličnih komentara.

Teško je pronaći komentar koji je pun podrške za njeno viđenje ovog sastanka, a pokrenule su se priče o očekivanjima na sastancima i da li se preteruje oko sitnica?

Dečko po imenu Zakir, koji je otkrio da je on u stvari dečko koji je sa Dafne otišao na sastanak, ubrzo je sa svog profila @zockr snimio odgovor na njen video.

Zakir je odgovorio kratko i jednostavno da je on želeo da plati 21 dolar za burger, ali da doplata od tri dolara za sir nije vredno para, te se na kraju zahvaljuje za plaćni račun.

Ovaj video broji na milione pregleda, gde je glavna šala postala sir od tri dolara.

@zockr #stitch with @dafna_diamant #fyp #3dollarcheese #hinge #dating ♬ original sound - zakir

Postavlja se pitanje da li su očekivanja na prvim sastancima toliko daleko otišla, da se očekuje da neko uradi i ono što nije po njima prirodno i što ne predstavlja njihovu ličnost? Ili se možda treba dokazivati i nekim stvarima koje su za njih "gluposti".

Većina danas voli da se pohvali sastankom u skupom restoranu i dobrom hanom, ali na kraju je bitan razlog odlaska na taj sastanak. Ljudi biraju da odlaze na sastanak sa drugim ljudima, ne sa hranom, restoranima ili bilo čime drugim, pa je dobro ostaviti fokus na tome. 

Prepucavanje preko videa se nastavilo neko vreme. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samac

    24. mart 2023 | 17:14

    Ne bih dao svoju samoću ni za 1000 ovakvih kao što je ova. A uglavnom su sve takve. Misle da su princeze i da muškarac u životu samo treba njima da ugađa. A ovaj je srećan što ga je napustila. Ako ga ne podržava sada neće ni kasnije, naprimer u budućem braku.

  • Zarko

    24. mart 2023 | 16:17

    Problem je u tome sto devojka prihvata da kazem "dranje" od strane ugostitelja kao to je danas "cool" u NY se sve doplacuje. Nisi moderan danas ako ne prihvatas cepanje po dzepu to je trebala da bude poruka.. On je ispao cicija i neko ko je stedljiv sto moze da ukaze crvene zastavice u buducnosti ali.. mozda je trebao da doplati i da se ne buni jer na prvom sastanku neki potezi se pogresno protumace, mozda kasnije kada bi stupili u vezu ne bi na to ni obratila paznju. Mada neke danasnje devojke samo traze povod za dobru pricu na Tik Toku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA