Vreme čitanja: oko 2 min.

Njih dvoje su razdvojili njeni roditelji: U osmoj deceniji su se ponovo sreli i krunisali svoju ljubav

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na Džinetinu žalost, njeni roditelji nisu dali svoj blagoslov. Nakon što nisu uspeli da stupe u brak, Len je uspeo da se preseli u Australiju i ostavi Džinet iza sebe

  • 0
stariji par Foto: Shutterstock

Da je prava ljubav vredna čekanja dokazuje par koji se venčao u osmoj deceniji, godinama nakon što su njihovoj ljubavi na put stali njeni roditelji.

Par je prvi put pokušao da se venča još daleke 1963. godine, ali su bili primorani da se razdvoje nakon što mladina porodica nije bila zadovoljna mladoženjom.

Len Albrigton (79) i Džinet Stir (78) upoznali su se dok su radili kao medicinski tehničari pripravnici na ostrvu Vajt. Ubrzo nakon toga, planirali su da se presele u Australiju i započnu zajednički život.

Međutim, pošto je Džinet tada imala 18 godina, morala je da dobije saglasnost roditelja, jer je tokom šezdesetih zakonska granica za udaju bila 21 godina.

Ali, na Džinetinu žalost, njeni roditelji nisu dali svoj blagoslov. Nakon što nisu uspeli da stupe u brak, Len je uspeo da se preseli u Australiju i ostavi Džinet iza sebe. On je izgradio kuću u Australiji na zemljištu koje je prvobitno kupio da bi napravio dom sa Džinet.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Tyla (@tyla.official)

Na kraju se oženio i dobio troje dece, dok je Džinet ostala u svom rodnom gradu. Naposletku se i ona udala i imala dvoje dece.

Iznenađujuće, 2015. godine Lenov dugogodišnji brak je okončan. Tada mu se javila ideja da se ponovo poveže sa Džinet, ali se plašio da ga se ona neće setiti. Otputovao je u Njuport, gde je potražio njenu adresu u gradskoj biblioteci.

- Bio sam uplašen što nisam znao kakva će biti njena reakcija ili da li ću je uopšte videti. Nije je bilo lako pronaći, ali jesam - rekao je.

Len je zatim otišao sve do njene baštenske ograde, a Džinet je izašla napolje kako bi videla ko je to.

Džinet, koja je tada još bila udata za svog prvog muža, nije prepoznala Lena, ali je bila šokirana kada je otkrio svoj identitet.

- Umalo sam umrla kada sam shvatila da je on stajao pored moje baštenske ograde - rekla je.

Međutim, Džinet je oterala Lena i rekla svom mužu da je to bio izgubljen stranac i da je samo pitao za pravac. Dve godine kasnije, Džinetin muž je nažalost umro od raka.

Nakon njegove smrti, Džinet i Len su se ponovo ujedinili kada je ona pronašla njegovu adresu na božićnoj čestitki koju joj je prethodno poslao.

Nakon što mu je ušla u trag, njihova romansa je procvetala, a Len je pozvao Džinet da živi sa njim u Stivenidžu. Zaprosio ju je prošle godine, a njih dvoje su se venčali prošlog meseca na privatnoj ceremoniji.

- Život u braku je fantastičan, ne može biti bolji - rekla je ona.

Len je dodao: "Ponovo smo se zaljubili. Čitali smo jedno drugome zavete i razmenjili smo prstenje. Postao sam emotivan kada sam čitao svoj. Bio sam preplavljen svojom ljubavlju prema njoj", piše britanski "Metro".

Video: Ljubav stanuje u domu za stare: Nada i Nikola Vitković su pravi primer za to

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA