≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ove poznate ličnosti ispričale su svoje najgore iskustvo na prvim sastancima

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ako ste imali loše prve sastanke, niste jedini. Ove zvezde su podelile svoja neprijatna iskustva

  • 1
Bili Ajliš, Džastin Biber, Keli Klarkson, Selena Gomez Foto-kolaž: Tanjug/AP, Pixabay

Znamo koliko prvi sastanci mogu ispasti kao početak jedne lepe ljubavne priče, ali isto tako mogu se pretvoriti u jedno vrlo neprijatno iskustvo koje će se dugo pamtiti.

Ove poznate ličnosti podelile su svoje iskustvo sa prvih sastanaka. Iako su neke od njih imale mnogo ljubavi, ove priče su im ostale zauvek u sećanju.

Bili Ajliš 

Billie Eilish, Bili Ajliš Foto: Tanjug/AP

Poznata pevačica Bili Ajliš ima mnogo ponosnih momenata sa skoro 22 godine života, ali jedno od ne tako ponosnih momenata jeste i iskustvo svog prvog sastanka, kada je imala 13 godina.

U nekoliko navrata pomenula je jednu sada već šaljivu situaciju koju je imala sa dečakom koji joj se svideo.

- Dogovorili smo se da odemo u bioskop da gledamo film. Jedan od problema je što je on bio veoma bogat i zajedno sa nama krenuo je i njegov batler, što je sve učinilo još neprijatnijim. Dok je trajao film, nekako se neprijatno približio i poljubio me, onda je izjavio: "Ovo nije toliko magično koliko sam zamišljao", zatim ga je batler odveo kući, a ja sam ostala tamo zaglavljena. Dečko je baš ružan sada - ispričala je Bili kroz osmeh.

Džastin Biber

64th Annual Grammy Awards Foto: Tanjug/AP

Džastin Biber, pevač koji je obeležio čitavu muzičku eru, poznat je i po raznim vezama u kojima je bio od kako je započela njegova velika karijera. Ali ipak, ispričao je jednom prilikom i grešku koju je kao 16-ogodišnjaks napravio i time sasvim "upropastio" prvi sastanak.

- Izašao sam sa jednom devojkom u jedan italijanski restoran. Bilo je solidno sve, dok nisam ustao i prosuo ceo tanjir špageta na nju i uprljao joj odeću. Nikada nije pristala na drugi sastanak - otkrio je Džastin.

Selena Gomez

Selena Gomez SAG Foto: Tanjug/AP

Selena Gomez ispraćena je televizijski od malih nogu, kako profeionalno, tako i ljubavno. Jedan od njenih "propalih" sastanaka jeste sa pevačem Nik Džonasom. Sve zbog njegove namere da viđanja sa njom "sačuva privatnim".

Naime, dogovorili su se da prošetaju jednim parkom, ali Nik je bio toliko nervozan zbog kamera, da je u jednom momentu samo odšetao šest metara od nje, iako su ih kamere već uveliko videle i zaključilo se da su tu bili zajedno. Na to je prokomentarisao: "Mislio sam da je bolje da ostanemo na daljini od šest metara".

Keli Klarkson

U jednoj emisiji, pevačica Keli Klarkson je opisala jedan svoj neuspešan prvi sastanak.

Kelly Clarkson, Keli Klarkson Foto: Tanjug/AP

Pevačica se neko vreme čula sa jednim dopadljivim gospodinom, koji je bio oko 158 centimetara visok, a ona je bila 160 centimetara visoka tada.

-Izašli smo jer mi se, logično, dopao i naravno da mi nije smetala visina, čim sam pristala na sastanak. Kada smo se sastali, nije prestajao a priča o svojoj visini dobrih sat vremena. Kada je prošlo tih sat vemena, ustala sam, otišla do toaleta i samo pobegla iz lokala - prepričala je Keli.

Ipak, lica sa široke svetske scene nisu uvek u uspešnoj ljubavi, prenosi "Foxnews.com"

Video: Džastin Biber i dalje voli Selenu Gomez, a u svoju suprugu je zaljubljen?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaga serijski ubica na harmonici.

    29. mart 2023 | 17:52

    Ja sam rekorder. Ne kazem ni zdravo, devojka me odbije. Pitam ih za sastanak, isti odgovor. I tu mi ravnog nema. Imam tesnu konkureciju, idem ka ginisu, da budem na intergalaktickom nivou od 140 milijarde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA