Vreme čitanja: oko 2 min.

Nekada su bile profesorka i učenica, a sada su u vezi: Među njima je 25 godina razlike

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mnogi misle da su njih dve baka i unuka

  • 0
Starija i mlađa žena, snajka, snaja, svekrva, majka ćerka Foto: Shutterstock

Monika Kečam (31) iz Mičigena svoju sadašnju partnerku Mišel Foster upoznala je u školi, odnosno Mišel joj je bila profesorka.

Monika priznaje da joj je Mišel sve vreme bila u podsvesti, čak i kada je završila školu, te je pre više od tri godine odlučila da je pronađe na društvenoj mreži "Fejsbuk" i kontaktira sa njom.

Počele su da se dopisuju i kako kažu, posle nekoliko razmenjenih poruka shvatile da su srodne duše.

Iako razliku u godinama među njima ne vide kao problem, drugi, kažu, često misle da je Mišel Monikina majka ili čak baka.

@maryandronda She’ll always be the best chance I’ve ever taken. ✨🫶🏼 #fyp #fypシ #viralsound #viralvideo #lesbians #lesbian #lesbiansoftiktok #lesbiancouple #lesbiana #lesbianastiktok #lesbiancouplegoals #lesbiansoftiktokover30 #lesbiansover30 #lesbiansbelike #agegap #agegapcouple #agegaplove #agegaprelationship #agegapromance #agegaplesbians #agegapmarriage #queer #queertiktok #queertok #queercouple #lgbt #lgbtq #lgbt🌈 #lgbt🏳️‍🌈 #lgbtqia #lgbtcouples #dancingwithher #vulnerable #loveislove #lovestory #loveislove🏳️‍🌈 #ilysm #shesmybestfriend ♬ Dandelions (slowed + reverb) - Ruth B. & sped up + slowed

Za njih je, kažu, razlika u godinama postala još manja prepreka nakon što su saznale koliko toga imaju zajedničkog; i da uživaju u sličnoj muzici i kampovanju, i da obe vole aktivnosti na otvorenom i, ne manje važno, domaće pivo.

- U početku je Mišel uglavnom bila zabrinuta za razliku u godinama, ali mene uopšte nije bilo briga. Naprotiv, oduvek su me privlačili stariji ljudi jer me privlače stare duše, tako da mi to nije bio problem - rekla je Monika, ali priznaje i da je boli kada neko pomisli da je Mišel njena majka ili baka.

- Često me pitaju da li mi je mama, pa sam dobila majicu na kojoj piše "To nije moja mama!", da svima bude jasno. Trudim se da ne razmišljam o tome, ali me takva pitanja muče, najviše zbog nje. Zašto je to uopšte važno ljudima - pita se Monika, a piše "Dailymail".


Mišel je sada u penziji, te ima sve vreme ovog sveta da se posveti svojoj partnerki, a svoje privatne trenutke redovno objavljuju na društvenoj mreži "TikTok".

U komentarima ispod objava može se videti mnoštvo pozitivnih, ali i negativnih komentara.

- Taman sam mislio da ne mogu ništa više da vidim što će me iznenaditi, a onda sam naišao na vaš profil. Ovo je strašno - napisao je jedan čovek.

- Pustite ih da se vole. Ljubav je ljubav - dodala je jedna žena.

(Telegraf.rs)

Video: Često se susreću sa pitanjem da li su majka i ćerka: Ovo je priča o njima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA