Vreme čitanja: oko 2 min.

Oni su u otvorenom braku već 10 godina: Njen suprug je imao druge devojke i dok je bila trudna

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bilo joj je sasvim prihvatljivo da njen suprug viđa koga hoće

  • 3

Kada su se Danijel i Rič prvi put sreli u Amsterdamu 2009. godine, bila je to ljubav na prvi pogled.

- Sećam se da sam je gledao i pomislio: "Mogao bih da se oženim ovom devojkom" - kaže Rič za "Yahoo Life".

Upravo su to i učinili 2013. godine, a par je 2014. dobio sina, a potom ćerku 2017. godine.

Ipak, ljubavna priča Danijele i Riča, uobičajena koliko god to u početku izgleda, ima preokret: dva meseca nakon početka njihove romanse, odlučili su da istraže nemonogamiju i trebalo im je dve godine da odluče koja pravila i granice žele za svoj otvoreni brak.

Zatim je par napravio još jedan korak u svojoj vezi: odlučili su, u februaru 2022, da podele detalje svoje ljubavne priče na "TikTok-u", na kojem Danijelin nalog sada ima više od 127.000 pratilaca.

Njen poslednji video-snimak ticao se njihovog braka tokom trajanja njene druge trudnoće.

@openlycommitted #answer to @Lilian Yes. My husband did date casually when I was pregnant with our second child. #opencommitment #pregnant #dating ♬ original sound - openlycommitted

- Tokom prve trudnoće niko se nije zabavljao sa drugim osobama jer smo bili preuzbuđeni zbog toga što ćemo postati roditelji. Tokom druge trudnoće moj muž se jeste viđao sa drugim ženama. Zato što smo bili nemonogamni toliko dugo, vrlo dobro smo mogli da razgovaramo o granicama u odnosu na to kako su se menjale naše potrebe - počinje ona u videu.

Kako Danijel kaže, ona nije imala problem sa time da se on zabavlja sa drugim ženama, ali je naglasila da bi se prijatnije osećala ako ta osoba nije iz njihovog grada. Kako nije imao ozbiljnu vezu u to vreme, rekao je da to neće predstavljati problem.

- Samo što sam dobila vodeću ulogu u novoj kompaniji i trebala mi je ta razdvojenost. Niko nije znao u firmi da smo u otvorenom braku i nisam želela da ga neko vidi sa drugom ženom. To jeste bio veliki grad, ali ne toliko veliki.

Prema njenim rečima, ona nije htela da se viđa sa drugim muškarcima. Jednim delom zbog posla, a drugim zbog same trudnoće, ali joj je bilo sasvim prihvatljivo da njen suprug viđa koga hoće. Sa jedne strane to je sklonilo svojevrstni pritsak, jer je bila preplavljena poslom i nije htela da to utiče na njih. Putovala je dosta i ostajala prekovremeno. Koliko god je dobro znala da postavi granice u vezi, toliko joj je to loše polazilo za rukom na poslu, zbog čega joj je druga trudnoća bila jako teška.

Napominje da to što ima jasna pravila u vezi se ne održava i na druge delove života, ali da njen suprug ni za šta od toga nije odgovoran.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    31. mart 2023 | 16:32

    A ona jel se gruvala?

  • I onda je kris rok, reko desi dzi aj dzejn, otiso ti tarzan kod dragana torbice.

    31. mart 2023 | 18:27

    I pijani muz je skocio da se obracuna, samo sto su ga svi u kafani slozili ko metar drva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA