Vreme čitanja: oko 2 min.

Njen suprug je zavisnik od "TikToka": Starija je 30 godina od njega i plaši se da će tamo pronaći mlađu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dona se brine da Emanuelova sajber zavisnost postaje prevelika smetnja i problem u njihovom braku

  • 0

Dona (62) je 30 godina starija od svog supruga, što je za njih u startu bila poteškoća. Generacijski jaz je teško prevazići, a pogotovo u bračnoj zajednici. Njen suprug Emanuel je ambiciozni reper, koji se služi društvenim mrežama kako bi promovisao svoju muziku. U tome nema ničeg čudnog, ali Dona ima utisak da je njen suprug postao "zavisnik od TikToka", jer tamo provodi većinu svog slobodnog vremena.

- Neno je na "TikToku" 24/7. To me izluđuje - požalila se Dona tokom nedavnog pojavljivanja u emisiji "Dr. Fil".

- Neno koristi TikTok za komunikaciju sa prijateljima - dodala je ona, rekavši da je "zalepljen" za aplikaciju najmanje 10 sati dnevno.

Ali glavni problem je što se on tamo puno i dopisuje, i to ne samo sa muškarcima, već i sa mladim ženama.

Par se upoznao 2015. dok je Dona bila na putovanju u Emanuelovoj rodnoj zemlji Gani. I uprkos njihovoj razlika u godinama, Emanuel insistira da je veoma veran svojoj supruzi, piše "NY Post".

- Znam da je Dona starija od mene, ali nije me briga. Ljubav ne poznaje godine i ne možete da kontrolišete šta osećate.

Dona se ipak brine da Emanuelova sajber zavisnost postaje prevelika smetnja i problem u njihovom braku.

- Moj muž kaže da je veran i da ne treba da budem ljubomorna. Želim da mi posveti više pažnje, posebno kada smo na večeri ili kada odemo na romantičan vikend.

Izjavila je Emanuel često pravi problem snimajući bučne video-snimke u restoranima i da ju je naterao da sedi u tišini tokom četvorosatnih putovanja dok se on družio sa svojim digitalnim sledbenicima.

- Ne želim da njegove društvene mreže budu sa nama - žalila se Dona.

Međutim, u odbranu svoje opsesije "TikTokom", Emanuel je rekao da voli da bude na mrežama i da su mu one "sve". Kao muzičar u usponu, Emanuel insistira da je njegova neprestana aktivnost na platformama poput "TikToka", "Instagrama" i "Fejsbuka" presudna za uspeh njegove karijere.

- Imam mnogo posla na društvenim mrežama, promovišem se. Ja sam samostalni umetnik, tako da sam uvek tu. To je posao za mene.

I dok nije poricao da ćaska sa drugim ženama na mreži, Emanuel je insistirao da je Donina zabrinutost zbog njegovih prijateljstava "ukorenjena u ženskoj urođenoj sklonosti da bude ljubomorna".

- Volim svoju ženu, ali ona misli da ima problema. Pokušala je da napravi mostove tamo gde nema čak ni vode. Sve žene su ljubomorne. Svaka žena koja voli svog muža biće ljubomorna.

Da bi pomogao u donošenju novog nivoa razumevanja nevolja njih dvojice, dr Fil pozvao je kliničkog psihologa da proceni njihove bračne nevolje.

Izgleda da je Dona preuzela arhetip uloge majke, rekla je psiholog. Zatim je ocenila Emanuelovo ponašanje, rekavši da je on ta mlađa osoba koja protestuje, koja je buntovna, koja je u ovoj vezi da bi zadovoljila svoje potrebe.

- On je više oženjen svojom zavisnošću od društvenih medija nego što je oženjen njome - zaključila je.

(Telegraf.rs)

Video: Objavila je ćerkinu kompoziciju, a onda su se javili oni i dokazali da je stvorila magiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA