Vreme čitanja: oko 3 min.

Razvode se zbog mačke: Muž je poklonio njenog omiljenog ljubimca bez njene dozvole i ona ne može da mu oprosti

Vreme čitanja: oko 3 min.

Žena veruje da je mačka reinkarnacija njenog oca koji je preminuo i voli je do "kraja sveta". Ostala slomljenog srca nakon što ju je muž poklonio kolegi

  • 8
Mačka, žena drži mačku Foto: Shutterstock

Mnogo je razloga za razvod, ali se ovakav ne sreće često. Žena je podnela zahtev za razvod nakon što joj je muž, bez njene dozvole, poklonio njenu voljenu mačku dok je bila na odmoru.

Za sada nepoznata žena nar Redditu, objavila je da je usvojila svog mačka Bendžija pre dve godine kao način da se izbori sa gubitkom oca i odmah se zaljubila u ljubimca.

Nakon što ga je dovela kući, počela je da veruje da je mačka zapravo reinkarnacija njenog oca, jer je osećala dublju vezu sa njim nego da je u pitanju samo kućni ljubimac.

Mačka, žena i mačka Foto: Shutterstock

Zato se potpuno izbezumila kada se vratila sa odmora i otkrila da je njen muž dao mačku nekome. I ona sada podnosi zahtev za razvod.

- Spasila sam ga kada je bio toliko mali da mi je stao na dlan i imam ga već dve godine. Ovo može nekome zvučati ludo, ali ja zaista verujem da je Bendži reinkarnacija mog tate.Kad ga pogledam u oči, osetim nešto više nego da gledam u mačku - napisala je u svom postu i nastavila:  - Moj muž misli da je ovo čudno i nezdravo. Kaže da ga moja veza sa mačkom izluđuje i da mu je neprijatno što zaista verujem da ima dušu mog oca.

Kada se vratila sa odmora sa mamom i sestrom, postala je zabrinuta nakon što je njen muž rekao da mačka boravi kod prijatelja sa kojim radi.

- Pozvala sam njegovog kolegu tražeći da mi vrati mačku, a on mi je rekao da ga je moj muž pošteno dao i da mi neće vratiti mačku! Moj muž nije imao pravo, mačka je oduvek bila samo moja - napisala je žena: - Trenutno sam užasno tužna. Bendži nikada nije prošao kroz nešto slično i mogu samo da zamislim kakav stres trenutno oseća.

U ažuriranoj objavi ista žena je rekla da je podnela i policijski izveštaj u pokušaju da vrati svoju mačku, ali kada je razgovarala sa suprugom kolege o tome šta se dešava - žena nije imala pojma. Tada je muž otkrio da mačka nikada nije ni bila sa kolegom već da je ostavljena u lokalnom skloništu.

- Odmah sam ušla u trag skloništu da vratim svog dečaka, imala sam sva dokumenta da dokažem da je moj, a ima i mikročip. Odvela sam ga pravo u kuću mojih sestara, gde ću i ja boraviti od sada - revoltirana je i kako prenosi Miror, dodaje: - Moja sestra je prošla kroz razvod i ponovo se udala, tako da će mi pomoći da se "sredim" i pripremim se za podnošenje zahteva za razvod. Nisam bila kod kuće niti videla svog muža otkako sam otišla u sklonište. Moja porodica me je podržala u mojim odlukama i svi su spremni da urade sve što je potrebno da mi pomognu kada mi zatrebaju.

Kao odgovor na njen post, mnogi su ostali šokirani muževljevim postupkom i podržali ženu da je sa pravom ljuta.

- Da, zbunjujuće je što je dovoljno razmislio o svom planu kako bi osigurao da će kolega lagati i prikriti ga, ali izgleda da nije shvatio da je neizbežno da će ova situacija na kraju potpuno uništiti njegov brak  - rekla je jedna osoba dok se druga nadovezala: - Da sam ja njegova supruga i ja bih preispitivala svoj brak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana

    15. april 2023 | 13:43

    Tog covjeka treba i krivicno goniti!!!!

  • Aleksandar

    15. april 2023 | 17:44

    Poklanjala je vise paznje macki nego njemu...zato je tako uradio...srecom pa se razvode,on je tu vise dobio i spasao se...jer ako zena od macke i muza izabere macku,onda definutivno tu nesto opsno ne valja...( ili u njenoj glavi ili u njihovom braku)...Srecoom razvode se ludaci..

  • Ivica

    15. april 2023 | 14:15

    Što ga krivično goniti,imam sijamsku mačku 13g,minumum 4 puta me budi noću,a žao mi je dati negde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA