Vreme čitanja: oko 2 min.

Manekenka u vezi sa 17 centimetara nižim momkom: Kada ih vide kako se slikaju, vređaju ih da izgledaju "tužno"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Preterano radoznali pratioci na društvenim mrežama veoma su zainteresovani za njihovu razliku u visini, zbog čega im postavljaju mnogo pitanja

  • 3
Liz Seibert Printskrin: TikTok/lizseibert

Manekenka Liz Seibert na "TikToku" često objavljuje snimke iz svog života "na visokoj nozi", a često snima i videe o svojoj zanimljivoj visini.

Naime, Liz je visoka 182 centimetra, ali to je ne sprečava da nosi potpetice, koje su ponekad visoke čak i 15 centimetara. Njen dečko, Džejms Nise, nema ništa protiv toga, uprkos tome što je sa svojih 165 centimetara puno niži od svoje djevojke.

Kako piše "The Sun", njihovi preterano radoznali pratioci su veoma zainteresovani za njihovu razliku u visini, zbog čega im postavljaju mnoga pitanja, na koja je Liz i više nego spremna da odgovara. Pratioce uglavnom očajnički zanima da saznaju kako njihova veza "funkcioniše".

Iz tog razloga, Liz je snimila jedan video. Dok su stajli jedno pored drugog, u naslovu se pojavilo pitanje: "Kako se fotografišete zajedno s visinskom razlikom?" Liz je polako savila koljena. Isprva je to bilo jedva primetno, ali nastavila da se spušta, naginjući bokove i ramena kako bi ublažila promenu ugla. Poput magije, odjednom se našla rame uz rame s Džejmsom, a lica su im se savršeno poravnala. Nagnula se još jednom, kako bi ga poljubila u obraz.

Liz Seibert Printskrin: TikTok/lizseibert

U opisu videa Liz je rekla da su dosta vežbali tu pozu.

- Svaki put - napisala je.

Usledila je salva komplimenata, od "Vas dvoje ste prekrasan par", do "Moraću da upotrebim ovu tehniku ​​za buduću devojku".

Ali internet, kao internet, pojavili su se i oni koji kritikuju način na koji se ovaj vidno srećan par pojavljuje pred kamerama. "To je tako tužno", rekao je jedan, dok su se mnogi drugi pratioci pitali da li Liz baš mora da se "spusti" na visinu svog partnera.

Jedan je prokomentarisao: "Nemoj sebe da činiš manjom samo kako bi se drugi osećali kao da su viši.." . "Uh, mislim da joj to ne smeta", uzvratila je druga osoba u njezino ime.

Javili su se i oni koji su u sličnim vezama s visinskom razlikom, koji su istakli da par verojatno nije "nesiguran" zbog svoje visine, već su samo pokušavali da naprave lepu sliku na kojoj se oboje vide.

- Lakše je ponekad za okvir - napisala je jedna žena.

Liz i Džejm na kritike i ružne komentare jednostavno ne odgovaraju, a Liz je više puta u videima spomenula da je na početku veze bila nesigurna zbog svoje visine, ali da joj sada to više uopšte nije važno i da uživa u svojoj vezi sa Džejmsom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GrobAr

    18. april 2023 | 14:41

    Kad udari pupak na pupak, sve je tacno gde treba, ne brinite...

  • Lord

    18. april 2023 | 20:38

    I Magarac je mali pa osvoji bedeviju 😆

  • Toma zdravkovic bi upro u nju sve u 12.

    18. april 2023 | 21:24

    Pocepo bi je ko kesu cipsa. Samo bi viknula aaaaaaaa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA