Vreme čitanja: oko 2 min.

Za uspešan prvi sastanak potrebno je da ne pričate o 3 stvari: A evo i 3 stvari koje su poželjne za razgovor

Vreme čitanja: oko 2 min.

Idealni sastanci ne postoje, ali zahvaljujući pravim potezima možete prilično da se približite idealu

  • 0
ljubavni sastanak, momak, devojka, vino, restoran, ljubav, veza Foto: Freepik/Racool_studio

Prvi sastanci mogu da budu neki od najuzbudljivijih i nezaboravnih trenutaka u vašim životima, ali isto tako znaju da budu i veoma neugodni i zastrašujući. Pogotovo ako se prvi put sastajete sa svojim parom lično.

Savršeni sastanci su idealni, ali da li takvi izlasci zaista i postoje? Najverovatnije ne, ali sa pravim potezima može biti prilično blizu idealu.

Da bi pomogao ljudima da se snađu u svetu uzbudljivog, ali nesavršenog zabavljanja i prvih sastanaka, "Your tango"  tim je preneo listu stvari koje treba raditi tokom izlaska i one koje moraju da se izbegnu po svaku cenu, da bi sudar bio uspešan.

Evo saveta šta je potrebno uraditi. 

Romantični dejt, ljubavni sastanak Foto: Shutterstock

1. Razgovarate o deci

Istraživanje sajta za zabavljanje "Zoosk" otkrilo je da 41 odsto muškaraca želi da razgovara o želji, nevoljnosti ili nemogućnosti da imaju decu već tokom prvog sastanka ili ubrzo nakon njega. Nije važno kada, sve dok stvari ne postanu ozbiljne. Ne želite da maštate o životu sa nekim ko ne želi iste stvari.

2. Razgovarate o poslu 

Ispostavilo se da 66 odsto muškaraca želi da razgovara o statusu zaposlenja tokom prvog sastanka ili odmah nakon njega. Možda će ova tema konačno odlučiti ko plaća na prvom sastanku ili možda ispričate otrcani vic na osnovu njegovog posla, a on to ne smatra smešnim i onda vam se ne javi posle.

3. Budite iskreni i otvoreni

Osetljive, ali važne informacije – na primer da li imate decu ili prolazite kroz razvod – trebalo bi da se iznose tokom prvog kontakta, prema 56 odsto anketiranih muškaraca. Sve dok nije ništa previše ozbiljno, kao recimo da ste odgovarali za neko krivično delo, vaše male navike mogu da sačekaju dok vas dvoje ne postanete zvaničan par.

Po svaku cenu, kažu, treba da izbegnete sledeće teme.

Muškarac i žena, loš sastanak, loš dejt Foto: Shutterstock

1. Sa koliko ste partnera spavali

Čak 52 odsto muškaraca ne želi da zna koliko su partnerki imali njihovi partneri u prošlosti. Jedno je sigurno - ne žele da čuju za bilo kakve bivše na bilo kom sastanku.

2. Koliko novca zarađujete

Samo osam procenata muškaraca želi da zna o vašem finansijskom stanju, ali ostali bi radije da ne pričate o tome. Možete da pričate o svom poslu, ali ne i o svojoj plati.

3. O vašim intimnim sklonostima

Neverovatnih 68 odsto muškaraca preferira da devojka sa kojom su izašli ne otkriva neobične fetiše tokom prvog sastanka. Sačekajte sa tom temom, makar do trećeg sastanka.

(Telegraf.rs)

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA