Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko plaća račun na prvom dejtu? Ona tvrdi da žene to ne treba da rade i zato je nazivaju sponzorušom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona je odgovorila na negativne komentare u kojima je nazivaju "sponzorušom" i "sebičnom"

  • 8

Ko plaća na prvom dejtu? Da li se podrazumeva da to bude muškarac? Ili možda onaj ko je prvi i pozvao na sastanak?

Za Elu Friman opcija deljenja računa jednostavno nije opcija. Ona je odgovorila na negativne komentare u kojima je nazivaju "sponzorušom" i "sebičnom" zbog insistiranja da dame "nikada ne treba da dele račun", jer veruje da momci koji traže od njih da daju novac "ne cene njihovo vreme i trud".

Za nju, biti sa nekim ko nije velikodušan sa svojim novčanikom nije opcija, ali ona je insistirala da to nije zato što je sponzoruša, kako je nazivaju.

Umesto toga, 24-godišnjakinja je objasnila da veruje da potencijalni udvarači uvek treba da pokriju ceo račun, jer ona ima visoke standarde i "zna šta donosi na sto", piše "Daily Mail".

- Naučila sam da muškarci koji podele račun ne cene vreme i trud koje žena ulaže da bi izgledala najbolje za tog muškarca - objašnjava Ela.

Ona dodaje da se manje radi o novcu, a više o kvantifikovanju napora koji je muškarac spreman da uloži.

Ela je bila veoma otvorena o svom stavu na "TikToku", gde je stekla više od 20.000 pratilaca, a njena kontroverzna mišljenja o zabavljanju izazvala su niz negativnih reakcija. Uprkos tome, ona je odlučna da okonča stigmu i zaustavi zablude oko žena koje zahtevaju više od svojih muškaraca.

- Većina ljudi misli da smo sebične, ali ja mislim da to nije istina. Žena visoke vrednosti zna šta "donosi na sto" i očekuje isto zauzvrat. Videla sam žene kako grade svoje karijere i fokusiraju se na sebe dok ih muškarac obezbeđuje. I kada je u pitanju da budemo svedene na naš izgled, iako je lepota žene vredan aspekt, razumemo vrednost koju žena donosi u vezu, kao što su emocionalna stabilnost, kvaliteti negovanja i podrška.

Ela je rekla da su joj visoki standardi usađeni od malih nogu, zahvaljujući roditeljima.

- Bila sam dovoljno srećna da odrastem sa oba svoja roditelja, tako da sam imala jasan primer kako rodne uloge grade temelj zdrave i dugotrajne veze - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA