Vreme čitanja: oko 2 min.

Posle 18 godina braka pomoću DNK testa saznao da deca nisu njegova

Vreme čitanja: oko 2 min.

Korisnici interneta imali su podeljena mišljenja, te su ga jedni savetovali da se razvede, a drugi da se vrati kući i oprosti joj

  • 6
Muskarac, zena, problem, svadja, bracni par, impotencija, razvod,preljuba Foto: Shutterstock

Jedan muškarac koji je želeo da ostane anoniman, saznao je posle 18 godina braka da mu njegova supruga nije bila verna i da blizanci koje su dobili u braku nisu njegova biološka deca.

On je sa svojom suprugom Keli bio 20 godina, od čega 18 godina u braku, i kaže da ne može da zamisli svoj život bez nje.

Par se upoznao i zaljubio nakon završetka studija, a ubrzo su odlučili i da pokrenu zajednički posao, prenosi Mirror.

Godinu dana nakon što su pokrenuli svoju firmu, odlučili su da se venčaju, ali nakon dva meseca braka imali su ogromnu svađu oko pravca u kom će njihov posao ići. On je tada odlučio da napusti njihov dom i razmisli o svemu.

Nakon dve nedelje, Keli je odlučila da razgovara s njim, te su uspeli da postignu kompromis i na kraju se pomire.

Ona je, otprilike u to vreme zatrudnela s blizancima. Otkako su uspeli da prebrode brojne poteškoće u zajedničkom poslu, par je postao nerazdvojan, uvek pazeći da budu tu jedno za drugo i da jedno drugome potpuno veruju.

Nažalost, sve se to srušilo kada su DNK testovi pokazali da blizanci imaju drugog biološkog oca, što je dovelo do toga da supruga konačno progovori o tome šta se dogodilo tokom te dve nedelje razdvojenosti.

On je svoju ispovest objavio na društvenoj mreži "Redit".

- Keli je stalno plakala i izvinjavala se. Rekla mi je da se za vreme dok smo imali onu svađu na početku našeg braka, jedne noći napila i spavala sa nasumičnim muškarcem, i da me od tada nije prevarila. Izdaja me ostavila dezorijentisanim. Rekao sam joj da mi treba vremena da ovo obradim i trenutno sam u hotelu. Više uopšte ne znam šta radim. Trenutno sedim na hotelskom krevetu i danas nisam ništa jeo. Moje misli su zbrkane, pa ovo pišem da mi pomogne u procesuiranju.

Keli je oduvek bila sjajna supruga i odličan poslovni partner. Ne znam hoću li opet moći da je gledam istim očima i hoću li ja ponovo biti ista osoba. Ne znam kako dalje - napisao je on.

Korisnici ove društvene mreže imali su podeljena mišljenja, te su ga jedni savetovali da se razvede, a drugi da se vrati kući i oprosti joj.

- Prvo - morate se pobrinuti za sebe. Pojedite nešto. Opustite se i gledajte TV. Samo se malo opustite. Primili ste teške vesti koje bi svakog potresle. Sada treba da se usredsredite na sebe. Kada to uradite, idite kući i uživajte sa svojom decom i ženom - glasio je jedan komentar.

- Ako je toliko dugo mogla da ćuti o prevari, onda zamislite šta vas je sve lagala. Ta žena je loš čovek - napisao je jedan čovek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    30. april 2023 | 16:05

    18 GODINA TE LAGALA ....A TI NE ZNAS STA CES...E JESI TUPAN....

  • Sara

    30. april 2023 | 20:17

    Smatram da 90posto muskaraca u srbiji zivi u ovakvoj zabludi😄

  • Dr Anja

    30. april 2023 | 18:41

    Au,18 ziveti u laži,jadan ti,a jadna i deca,ni kriva ni duzna!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA