Vreme čitanja: oko 1 min.

Par sa "TikTok-a" zbunio internet objašnjenjem svog odnosa: "Ne verujemo u vezu, ali smo vereni"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljubav koja se "ne može objasniti", ali zaista

  • 1
Salah Bruks, Teo Guf Foto: Instagram/@salah.brooks

Postoje situacije koje nam ljubav priredi, pa često koristimo "komplikovano je" kao najbolje objašnjenje našeg statusa. Međutim, ovaj par je zaistao preouzeo sva prava na to objašnjenje kada je pokušao da objasni kako funkcioniše njihov odnos.

Salah Bruks ima više od šest miliona pratilaca na svom "TikTok" profilu @salah , a većina je naišla na njen  profil zahvaljujući videu koji je ovaj par proslavio.

Naime, Salah je sa svojim verenikom Teom pokušala da objasni njihovu situaciju i drugačiji pogled na ljubav.

Kako oni objašnjavaju, oni su protiv veze, zato su vereni. Nisu za brak i smatraju jedno drugo najboljim prijateljima, iako imaju intimne odnose. Čak i ako nisu "zajedno", tačnije u ljubavnoj vezi, oni ne smeju da se zabavljaju sa drugima i takođe planiraju da zajedno ostanu i žive zajedno zauvek.

Ako već posle drugog čitanja ovo ne razumete, niste sami. Oko 20 hiljada komentara su takođe u zabuni oko definianja ove zajednice.

Na pitanja da li planiraju venčanje, pored toga što ne veruju u brak, dodali su da planiraju jedan veliki festival, koji će obeležiti njihovo prijateljstvo. Biće prisutni svi iz njihovog društva, a uradiće to čisto da bi drugi videli da njih dvoje brinu jedno o drugom.

- To će biti poput trodnevnog muzičkog festivala - dodala je Salah nakon što je pozvala da i pratioci dođu.

@salah Replying to @justt_tete ♬ original sound - Salah Brooks

Ljudi se u komentarima nimalo nisu suzdržavali i pokazali su svoju zbunjenost, ali i blago podsmevanje ovom "paru".

"Počinje glava da me boli od ovoga", "Kao da se jako trudite da budete komplikovani", "Vama je jedino bitno da ste drugačiji od drugih...", "Opisujete zapravo vezu, samo na jeziv način" - ovo su samo neki od brojnih komentara ispod ovog videa.

Salah i Teo i dalje nazivaju jedno drugo najboljim prijateljima u ostalim videima i zajedno putuju svetom, prenosi "Briefly.co.za".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA