Vreme čitanja: oko 2 min.

U 80. je ponovo stala na ludi kamen sa 20 godina mlađim: Internet povela u kupovinu venčanica

Vreme čitanja: oko 2 min.

Unuka je ponosno pokazala svoju baku koja sa osmehom pozira u venčanicama i priprema se za svoj veliki dan

  • 1
stari bračni par, brak, dug brak, stari supružnici, ljubav, venčanje Foto: Shutterstock

Nedavno se na društvenoj mreži "TikTok" pojavio viralni video jedne presrećne bake, koja je sa svetom podelila svoju ljubavnu priču.

Dženet je svoju šansu da uživa u ljubavi iskoristila i u 80. godini otišla u šoping venčanica, a ova potraga za haljinom objavljena je na profilu njene unuke Danijel.

Danijelina baka se u 80. godini udaje za 20 godina mlađeg muškarca, koga je dugo poznavala kao dobrog komšiju iz ulice.

Po njenoj priči, Dženet je svog verenika upoznala kao komšiju iz ulice, sa kojim je bila u dobrim odnosima sedam godina. On je tada bio oženjen, ali nakon njegovog razvoda, sve su se češće posećivali, kako bi pili kafu i ručali. Sve više vremena su provodili zajedno i počeli su da se zaljubljuju.

Dženet je rekla kako želi da ohrabri druge žene njenih godina da uživaju u ljubavi i životu i da ne propuštaju ni dan takve radosti.

"Reći ću vam da pokušate i iskoristite šansu. To ja radim sada.  Nije mi ostalo mnogo godina života, ali sam sada srećna", poručila je buduća mlada.

Sa unukom se uputila u studio venčanica kako bi izabrala onu najbolju za svoj specijalni dan.

Danijel je otkrila da je Dženet bila zvezda prodavnice jer su sve oči bile uprte u nju dok je isprobavala haljine. Pozirala je i sa osmehom pokazala svoj hod u venčanici koju je izabrala.

@theonlydanij Wait for the end 🥹💖 #grandmasoftiktok ♬ Marry You - Bruno Mars

Dok se Dženet sprema da ode do oltara po drugi put, otkrila je svoje zdravstvene bitke koje su promenile njen pogled na život.

Baka je rekla da joj je dijagnostikovan rak debelog creva, ali da se oporavila. Međutim, tada je saznala da ima krvni ugrušak na plućima.  Nakon što je delimično odgajala Danijelu, Dženet je otkrila kako se osećala sve više usamljeno, nakon što se njena unuka odselila. Međutim, kada je upoznala svog verenika, pronašla je sreću i druženje, kako prenosi "Daily Mail".

Video koji je juče objavljen na Danijelinom profilu otkrio je da se Dženet udala u haljini koja je oduševila sve prisutne. Ona je venčanicu prekrojilala i dodala joj kaiševe, što je oduševilo sve koji su ispratili šoping buduće mlade.

Srećni par uplovio je u svoje bračne vode, uživajući u prilikama koje nikako nisu želeli da propuste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA