Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka saznala da ju je dečko prevario s muškarcem: "Osetila sam olakšanje"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona mu je oprorstila ovu prevaru, ali se njihova veza ipak okončala

  • 0
gay couple, gej par, Foto: Shutterstock

Verujemo da ste više puta čuli da žena uvek "oseti" kada joj je muškarac neveran. Upravo je taj osećaj imala i Mejtlin Volrih (23).

Prema njenim rečima, mesecima je osećala neku vrstu nemira kada je u pitanju njen partner, te ga je ju više navrata pitala da li ju je prevario.

Mejtlin je upitala svog dečka da li ju je varao, na šta je on odgovorio da nije, ali nekoliko sati kasnije poslao joj je dugu poruku u kojoj je sve priznao.

- Moja prva reakcija kad sam saznala da me varao je bilo olakšanje. Mislila sam da ću poludeti od sumnje da nešto skriva. Pa kad je sve otkrio, osećala sam se manje ludo - ispričala je.

Kako kaže, najveće olakšanje je doživela kada je saznala da je njen dečko biseksualac i da ju je prevario sa muškarcem.

- Volela bih da se osećao dovoljno prijatno da to pre podeli sa mnom. Osećala sam se kao da mi je pao teret s ramena i zahvalila sam mu što je konačno bio iskren prema meni - dodala je.

Isprva je Mejtlin odlučila da mu se vrati kako bi videla da li njihova veza da im uspe, ali na kraju su sve okončali.

- Prevario me na početku naše veze i to je krio od mene oko šest meseci. I dalje gledam na ovu vezu kao na nešto dobro što mi se dogodilo. Bilo je to uglavnom predivno iskustvo u kom sam puno naučila - zaključila je, piše Daily Star.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA