Vreme čitanja: oko 3 min.

Njegovi prijatelji su mu rekli da se degradirao izborom nove žene: Ona je slučajno čula razgovor

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ema je nastavila da govori kako je napravila "najveću grešku u svom životu" tako što se vratila da uzme svoj zaboravljeni predmet i poželela je da nikada nije čula razgovor jer joj je sada neugodno

  • 0
Žena, muškarac, dejt Foto: Shutterstock

Mlada, koja se tek vratila sa medenog meseca, osećala se devastirano i neugodno nakon što je čula razgovor svog muža sa njegovim prijateljima.

Žena poznata samo kao Ema iznela je svoj problem u podkastu "Dr John Delony", čija je tema mentalno zdravlje. Ema je u emotivnom telefonskom pozivu objasnila da je pozdravila prijatelje svog muža, koji je sa njima bio na video-ćaskanju, pre nego što je izašla iz sobe.

Međutim, kada se vratila da uzme nešto što je zaboravila, nije mogla da veruje svojim ušima dok je čula kako njen muž govori drugarici da misli da je možda "pao na niži rang", misleći kako je njegova bivša bila "nekoliko liga" iznad Eme.

- Jedan od njegovih prijatelja ga je pitao o našem medenom mesecu i počeo da mu se podsmeva, a na kraju ga je jedan od njegovih prijatelja pitao da li mu moj izgled još uvek predstavlja problem.

- Jedna drugarica je insistirala da ga pita da li se oseća kao da se degradirao, uzevši u obzir izgled svoje bivše, svetle puti i vitke, a on je rekao možda, ali da ga činim srećnim. Još jedna od njegovih prijateljica, nisam sigurna da li je pokušavala da pomogne, ali je rekla da će mi mnogo pomoći ako smršam.

@johndelony You’ve thought it over long enough. The secrets are killing you. Everyone feels the tension but you’re pretending no one notices. So you bury your needs. You hide your needs.
You drop the secrets in the bottom of the ocean. And you’re the one who drowns. No more. As the great John Mayer says: Say what you need to say. Say it.
It’s time. Yes, it might disrupt things.
Yes, chaos might ensue. But things are already disrupted. Things are already chaotic. You’re just bearing the brunt of it. No more.
You’re worth more than this. Have the conversation. Delony #adviceaboutrelationships #gettingmarried #relationshipquestions #marriagetips #hardconversations #marriageproblems ♬ original sound - Dr. John Delony

Ema je nastavila da govori kako je napravila "najveću grešku u svom životu" tako što se vratila da uzme svoj zaboravljeni predmet i poželela je da nikada nije čula razgovor jer joj je sada neugodno.

Dr Deloni je brzo uverila da nije pogrešila i da nije uradila ništa loše. Profesionalac je upozorila da bi, ako sve to drži u tajnosti, to stvorilo više prostora u vezi koji bi ih mogao razdvojiti i samo će nastaviti da se oseća nesigurno u svom domu i u svojoj koži.

- Realnost je da postoji ogroman jaz u vašem braku.

Isečak razgovora iz podkasta podeljen je na "TikToku", gde je od tada pogledan više od pet miliona puta. Preko 10.000 ljudi je komentarisalo objavu, deleći svoja razmišljanja i savete za Emu.

Jedna osoba je rekla: "Napravila si najveću grešku u svom životu?? PRINCEZO nisi uradila NIŠTA POGREŠNO!".

- To je ogromna izdaja i ovo je verovatno bila najbolja stvar. Postojao je razlog zašto si morala da se vratiš. Njegov je gubitak, a ne tvoj.

- Viša sila te je uputila da se vratiš kako bi mogla da znaš. Zaslužuješ bolje. To se desilo sa razlogom.

(Telegraf.rs)

Video: Ljubavni terapeut otkriva 12 važnih pitanja: Naučite nešto novo o sebi i partneru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA