Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle razvoda doživela drugu mladost: Slikama "pre" i "posle" oduševila sve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona kaže da je godinama bila u toksičnom braku i da je sada napokon srećna

  • 0
razvod Foto: Pexels

Džil Nikol je majka troje dece koja je nedavno prošla kroz turbulentan razvod. Ona je na društvenoj mreži "TikTok" postala zapažena, jer svakodnevno objavljuje detalje svog razvoda. Jednom prilikom je čak postavila video na kom pali fotografije na kojima su ona i njen bivši suprug.

Ona za sada nije navela konkretan razlog za krah njenog braka, ali je više puta spomenula kako je godinama proživljavala traume.

Prema njenim rečima, ona je u braku sasvim zapustila sebe i nije vodila računa o svom fizičkom izgledu i mentalnom stanju.

Kako bi pokazala drugima da je razvod pozitivno uticao nju, Džil je objavila seriju fotografija na kojima se vidi da ima višak kilograma, a opis je glasio "njegova žena".

Posle ovih fotografija, Džil je objavila i one od sada, a razlika je toliko očigledna da su se korisnici društvene mreže "TikTok" oduševili.

@jillnicoleeee Being happy is healthy!! #glowup #divorce #behappy #singlemom #hesaclown ♬ original sound - Morgan Wallen Fan page

- Svaka čast! Ovo znači preporoditi se i voditi računa o sebi - napisala je jedna žena.

- Svaki kraj je novi početak. Nemoj to nikada da zaboraviš. Sijaj, lepotice - dodala je druga.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo su pet najskupljih razvoda ikada

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA