Vreme čitanja: oko 2 min.

Pozvala je nepoznati broj iz šale, a danas isti broj poziva kako bi se čula sa suprugom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Život piše romane bolje od bilo kog pisca - ova ljubavna priča je dokaz

  • 0
Ljubavni poziv, par, telefon, ljubav na daljinu, poruke ljubavi Foto: Shutterstock

Malo je onih koji će pomisliti da bi čvrsta i stabilna emotivna veza mogla da usledi posle neobaveznog, šaljivog poziva koji je trebalo da posluži samo kao zabava za dve drugarice. Ali, upravo to se desilo Helen i Krisu, mladom bračnom paru koji se upoznao baš zahvaljujući jednom takvom pozivu.

U martu 2001. godine, tada 16-godišnja Helen bila je u školi kada ju je drugarica izazvala da se našali sa nekim, tako što će pozvati nepoznati broj telefona sa svog mobilnog.

Na drugaričin predlog da pozove svoj broj, ali sa zamenjenom poslednjom cifrom, Helen je pristala, i ne sluteći da će se nakon drugog zvona odigrati razgovor koji će joj promeniti život, prenosi The Sun.

Javio se muški glas, a kako Helen nije imala konkretan scenario, odlučila je da se osloni na improvizaciju.

- Kad sam čula da se s druge strane javio muški glas, pitala sam ga da li se zove Rič - prepričava Helen.

- Odgovorio je: "Ne, Kris je". Rekao mi je da je na univerzitetu u Halu, koji je bio 40 minuta udaljen od mene. Poželela sam mu prijatan dan i spustila slušalicu, a onda smo drugarica i ja pale na pod od smeha. Ceo razgovor je trajao 10 sekundi. Nisam ni slutila da će to promeniti moj život.

Naredne subote Helen je radila kao dadilja i odjednom je, kaže, pomislila kako bi bilo dobro da Krisu pošalje poruku. Odmah joj je odgovorio i ubrzo su počeli da razmenjuju poruke. Saznala je da Kris ima 18 godina i da studira informatiku. Dogovorili su se da se sastanu i lično upoznaju tog vikenda.

Kada je ispričala prijateljima da ima ugovoren sastanak sa nepoznatim dečkom, svi su ostali u čudu, a njena prijateljica je pristala da pođe sa njom radi sigurnosti. Mami je rekla da izlazi sa drugom i drugaricom.

Ljubavni par muškarac i žena Foto: Pexels

Objasnila je Krisu šta je obukla, kako bi se raspoznali pri susretu, a kada je naišao odmah joj se dopao. Sledećeg vikenda joj je stigla poruka u kojoj ju je Kris i zvanično pitao da mu bude devojka, na šta je pristala. Kris joj je bio prva ljubav i prvi dečko sa kojim se poljubila. Posle par nedelja odlučila je da ga upozna sa svojim roditeljima; Kris je prošao i taj težak test, što je Helen dodatno obradovalo.

Od 2007. godine žive u zajedničkoj kući. Sve do dana venčanja 2008. godine njeni roditelji nisu znali kako su se Helen i Kris upoznali.

Danas ovaj mladi par ima dvoje dece, a telefon preko kog je Helen prvi put pozvala Krisa ima posebno mesto u njihovom domu.

- Da su ga moja deca našla, mislila bi da je smešno, ali ja se ovog telefona koji odavno ne radi nikada neću otarasiti. Taj telefon i glupa, šaljiva odluka su ono što je mene i njihovog oca spojilo pre 22 godine - zaključila je Helen.

(Telegraf.rs)

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA