≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Odredili su pravila za venčanje i dobili komentare kako im "niko neće doći i da im treba pomoć"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Maks i Šeri su pravilima rešili da dobiju svoje "venčanje iz snova"

  • 1

Tiktokerka Šeri svoje pripreme za venčanje rado deli na svojim društvenim mrežama, međutim, kada je sam koncept venčanja u pitanju, vrlo brzo se zahuktalo u komentarima.

Šeri i njen verenik Maks su zajedno odlučili da jasno naglase i uspostave određena pravila koja će važiti za njihov dan.

U videu na svom proflu, Šeri je podelila šta je to što će budući gosti morati da ispoštuju.

Prva stvar koju ne želi na venčanju jesu deca, a pritom je dopisala da se njena drugarica koja ima dete složila da su deca zahtevna da bi bila na venčanju. Navela je da ne želi situacije koje će naterati goste da se usredsrede na nešto drugo, poput zamena pelena, hranjenja deteta ili igranje sa decom na njihovom venčanju.

Druga stvar koju je navela je da, ukoliko neko ima novog partnera, ne dolazi sa njim. Objasnila je da je na žurki kada je zaprošena, neka devojka "uskočila" u sliku nje i Maksa i da sada ima tu sliku gde je i ona, iako Šeri za nju nije čula od jutra nakon žurke. Takođe dodaje da ne želi da na svom najbitnijem danu mora da upoznaje ljude.

Treće pravilo je da neće biti poljupca nje i Maksa, čak ni na oltaru, jer je Maksu neprijatno poljubiti se pred tolikim brojem ljudi. Takođe, ne žele da imaju zdravice, pogotovo ne bez pitanja, niti će želeti da imaju čuveni prvi ples, jer "ako žele da gledaju kako dvoje ljudi plešu jedini i to van ritma", onda treba da pogledaju takve klipove na internetu, jer to njihovo venčanje isključuje.

Četvrto, neće biti nikakvih "obaveštenja", tačnije, ako se neko verio ili čekaju bebu, Šeri zahteva da prećute i sačekaju koji dan, jer je to njihov i samo njihov dan. Kasnije dodaje da ako to neko želi, može napraviti svoju zabavu i da neće platiti njihovo mesto na venčanju.

@sherriewebster rules about MY wedding, MY being the prominent word. Do whatever you want for your own wedding xx #weddingrules #weddingtiktok #weddingvibes #weddingplanning #rulesatmywedding #wedding ♬ original sound - Sherrie Webster

Peto pravilo je da neće biti "prvog pogleda" mlade i mladoženje, jer želi da je Maks prvi put vidi kada bude prilazila ka oltaru. Na šta dodaje da se nada da će zaplakati kad je vidi.

Šesto pravilo bilo bi da deveruše neće biti slično ili isto obučene.

Pravilo broj sedam je da ne želi da promeni prezime, jer "zašto bi promenila identitet koji ima već 28 godina". Ako bude morala, onda će dodati prezime, ali pod uslovom da Maks isto uradi.

Za kraj naglašava da ne želi da bude "boje" na venčanju, tačnije da svi budu obučeni u crno. U suprotnom, reći će im da se vrate kući.

Komentari na ovakva pravila nisu ni malo blagi  i većina misli da preteruje.

"Sigurno si zabavna na žurkama"; "Iskreno ne bih ni hteo da dođem"; "Treba vam pomoć"; "Niko se neće pojaviti na ovakvom venčanju"- samo su neki od velikog broja komentara, koji ni malo ne podržavaju ovakav stav budućih mladenaca.

(Telegraf.rs)

Video: Po mladu dolazi bager, svatovi na veselje traktorom: Neobična venčanja u Srbiji hit na mrežama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TTelep

    8. jun 2023 | 15:33

    Mogu misliti njihove večere, brusnica i mirođija, za desert čaša mlake vode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA