Vreme čitanja: oko 1 min.

Muž ju je ostavio 24 sata nakon venčanja od 30.000 evra: Pokrao sve i napustio je bez reči

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prevario je sve, uključujući i mene"

  • 0

Da venčanje ume da bude i najgori dan u životu dokaz je mlada prelepa žena po imenu Izabela Glastonburi, koja je ostavljena bez objašnjenja samo jedan dan nakon luksuzne svadbe.

Ova tridesetjednogodišnja devojka zabavljala se sa svojim partnerom od 2015. godine i sve je delovalo idealno, a par je čak dobio i sina Mejsona. Iako su američki državljani, čekali su na odobrenje vize za preseljenje u Australiju, ali pre toga trebalo je da postanu muž i žena.

Luksuzno venčanje u Palm Biču platili su njeni roditelji. A 24 sata posle, Izabela je došla kući i zatekla prizor koji ledi krv u žilama.

- Sve njegove stvari su nestale. Odjavio me je sa svih zajedničkih računa, promenio šifre, ispraznio kreditne kartice i blokirao na mrežama - objašnjava pogođena žena.

Odbegli mladoženja je prekinuo kontakt sa svim njihovim zajedničkim prijateljima kao i njenom porodicom, te niko nije mogao da mu uđe u trag.

Kada se par konačno sreo tokom razvodne parnice, dve godine nakon njegovog monstruoznog čina, njen tada već bivši partner rekao joj je "da je naprosto morao da bude sam".

- Prevario je sve, uključujući i mene. Bilo je toliko znakova koje sam svesno birala da ignorišem. Otvorite oči širom, nikad ne znate kraj koga spavate - izjavila je Izabela, a prenosi "TheSun".

(Telegraf.rs)

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA