Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok je muž bio na poslovnom putu, žena poslala decu na odmor kako bi na miru mogla da ga vara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je pre nekoliko meseci započela aferu iz koje ne želi da izađe

  • 2
Žena, muškarac, prevara,  varanje Foto:Shutterstock

Poslednjih nekoliko godina sve češće možemo da čujemo da se dugogodišnji brakovi "raspadaju", a jedan od najčešćih razloga za to je prevara. Postoji puno razloga zašto dolazi do prevare u braku, a uzroci mogu biti različiti i veoma složeni.

Dok jedni osećaju krivicu za neverstvo, drugi rade sve kako bi svoju pažnju i vreme i dalje posvećivali ljubavniku ili ljubavnicu.

Za ovu drugu opciju odlučila se Džordža (44).

Ona je u braku u kom je rodila dvoje dece, ali je pre nekoliko meseci započela aferu iz koje ne želi da izađe. Džordža kaže da je njen muž često na poslovnim putovanjima, te je sebi našla ljubavnika dok on nije tu.

Njena deca, koja studiraju, nedavno su se vratila kući, a umesto da bude uzbuđena što ih vidi, Džordža im je dala više hiljada evra da odu na odmor kako bi ona ostala sama kod kuće, odnosno sa ljubavnikom.

- Bilo je to jedino rešenje. Verovatno zvuči ekstremno, ali to je mali iznos za svačiju sreću, uključujući i moju - rekla je Džordža i dodala da trenutno ne može da se nosi s tim da se ne viđa sa svojim ljubavnikom.

Ona otkriva da je bila srećna kada su deca otišla da studiraju jer je mislila da će imati više vremena za svoj brak, ali da njen suprug nije osećao isti nivo uzbuđenja.

- Naš odnos je tako jednostran. Osećam kao da uopšte ne želi da provodi vreme sa mnom. On zna da sam ja nesrećna, verovatno je i on, ali uvek smo se slagali da ćemo ostati zajedno zbog dece, barem dok se ne odsele - zaključila je ona, a prenosi TheSun.

(Telegraf.rs)

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA