Vreme čitanja: oko 2 min.

Supružnici od početka braka žive u odvojenim kućama: Svako viđanje im je kao da idu na dejt

Vreme čitanja: oko 2 min.

Turecki je rekla da je u početku shvatila da neće moći da deli dom sa Bahom nakon što je saznala da je njegov sin alergičan na mačke

  • 4

Odvojeni kreveti ili odvojene spavaće sobe su koncept kojem supružnici pribegavaju kada imaju probleme u braku. Međutim, ovo dvoje ljudi su razdvajanje digli na viši nivo i tako održali svoj brak. Žive u različitim kućama i tvrde da im to savršeno odgovara.

Bjanka Turecki (43) i dr Piter Bah (58) su se venčali u septembru 2021. i potom iznenadili prijatelje i porodicu činjenicom da su oboje zadržali svoje domove.

Turecki, autorka bestselera, bila je zadovoljna životom sa svojom spasilačkom mačkom, Kleo, u stanu koji je posedovala deceniju. U međuvremenu, Bah je takođe ostao da živi u kući koju je delio sa svojim sinom tinejdžerom.

- Reći "da" prvi put u 42. godini značilo je da sam već izgradila sopstveni život - objasnila je Turecki u za "Today".

- Praćenje tradicionalnih pravila neće nikoga usrećiti. Zašto smo morali da živimo po starim konvencijama? Ko kaže kako treba da izgleda dobar brak? - pita se ova spisateljica.

Turecki je rekla da je u početku shvatila da neće moći da deli dom sa Bahom nakon što je saznala da je njegov sin alergičan na mačke. Međutim, tinejdžer se od tada odselio zbog koledža, ali je par nastavio da živi odvojeno, rekavši da im situacija savršeno odgovara.

Turecki i Bah provode nekoliko noći u nedelji zajedno pre nego što se vrate u svoje rezidencije da uživaju u sopstvenom prostoru.

- Zajedno smo već skoro šest godina, a ipak obično veče radnim danom još uvek izgleda kao da dejtujemo - rekla je Turecki.

Dok Bah sada traži rezidenciju malo bliže prebivalištu svoje supruge u Bruklinu kako bi skratio vreme putovanja, par ne planira da živi zajedno kako im se približava druga godišnjica braka.

- Mislim da je ovaj životni aranžman tajna naše sreće. Postalo je kliše da su tajna srećnog braka odvojena kupatila. Nastanili smo se u odvojenim opštinama - zaključuje Bjanka Turecki.

(Telegraf.rs)

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejt ?

    19. jun 2023 | 18:24

    dejt ?

  • Katarina

    21. jun 2023 | 20:01

    Samo se poželeti može! Divno! Izbegnu se svi mali problemi koji mogu napraviti veliki! Srećno im!

  • Zeljko

    21. jun 2023 | 10:37

    Odlicna stvar mada Sam ja vise za odvojene Sobe I kupatila da nemoram da se oblacim kad krenem zeni u posetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA