Vreme čitanja: oko 2 min.

"Volela bih da me muž prevari sa drugom ženom, kako bih se konačno razvela"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena je "otvorila dušu" internetu i dobila veliku podršku nepoznatih ljudi

  • 0
svađa, otac, ćerka Foto: Shutterstock

Nekada nam je najpotrebnije da dobijemo dovoljno jak "vetar u leđa" kako bismo doneli teške, ali najispravnije odluke. Sada je to jednim delom lakše, jer postoji internet i ne moramo se uživo suočavati sa nečijim reakcijama na naše probleme i potražnju saveta.

Jedna 28-godišnja majka i žena nedavno je anonimno tražila da "olakša dušu" na internetu, kada je opisivala bračnu situaciju u kojoj se nalazila.

- Imam 28 godina i provela sam svaki dan prošle godine u želji da me muž prevari kako bih imala valjani razlog da se razvedem. Mrzim što sam u braku. Moj muž provodi više vremena sa svojim roditeljima, braćom i sestrama nego sa mnom. Proveli smo poslednja tri vikenda u kući njegovih roditelja, a kada nije sa svojom porodicom, sa njima igra video-igrice do kasno noću - uputila je ljude na internetu.

Dalje je pisala kako nije pitanje intimnih trenutaka, jer ih jedva i imaju, već tu dolazi i do drugih nezgodnih situacija. Počeo je da je ogovara kod prijatelja i rodbine, govoreći im kako mu stalno prigovara i kako je ona "jedna od onih" žena koje stalno negoduju.

- Ne smatram da tražim mnogo. Svakog radnog dana ne stižem kući pre 19 časova, jer je na meni da pokupim decu, a on čak ni večeru ne želi da spremi. Kada ga zamolim da decu smesti u krevet, uglavnom to bude samo jedno dete. O kućnim obavezama da ne pričam. Pre neki dan je ostao bez čistog veša i okrivio je mene, jer je to "moja dužnost".  Redovno se žali na zdravu hranu koju spremam, iako znam da im je gojaznost u genima- opisivala je dalje ona.

Svađa Foto:Shutterstock

Njen suprug je depresivan, ali kako ona navodi, ne može ga ubediti da uzima lekove i da ide na razgovore sa stručnjacima. Čini se da mu je lakše da pati.

Dodala je kako misli da je ne bi povredilo da je prevari, jer se na žalost tome i nada. Kako bi bolje pojasnila zašto ga samo ne napusti i razvede se, jer se čini da ima dovoljno razloga za to, nastavila je:

- Odgajana sam u izuzetno religioznom okruženju. Razvod bez dovoljno "dobrog razloga" nije uopšte dobro prihvaćen. Pretpostavljam da mi je to još uvek "usađeno" u glavu i osećam da moji razlozi nisu dovoljno dobri- zaključuje ona.

Nakon nekog vremena je na ovu objavu dodala nove informacije, obzirom da je dobila pravu podršku čitalaca. U dodatku je napisala da je pričala sa suprugom i da je htela da idu na terapije za parove. Pokupila je stvari i decu i otišla kod majke, a u dogovoru sa suprugom, otišla na dogovorene razgovore. 

Svima se zahvalila na podršci i rekla da joj je veoma značilo da čuje mišljenje ljudi koje ne poznaje, prenosi "Brightside.me"

(Telegraf.rs)

Video: Večnost i jedan dan: Baka i deka slave 79. godišnjicu braka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA