Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečko joj priredio svadbu iznenađenja, a ona ostala u šoku: "Brak treba da bude partnerstvo, a ne zaseda"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njenu objavu komentarisalo je više od 4.000 ljudi

  • 5
Svadba, venčanje, mlada, mladoženja Foto:Shutterstock

Većina žena ceo život razmišlja o svom venčanju i o tome kakvu će venčanicu obući, kakvu će dekoraciju imati i tako do najsitnijih detalja. Retko koja žena bi organizaciju venčanja prepustila svom partneru, ali jedna žena nije imala izbora.

Naime, žena je na društvenoj mreži "Reddit" anonimno ispričala kako joj je dečko posle pet godina veze bez njenog znanja napravio svadbu iznenađenja.

Dok je on na to gledao kao na veliki romantičn gest, ona je celu stvar doživela kao izdaju i narušavanje poverenja među njima.

Njen dečko Mark rekao joj je da se sredi i dođe na jednu otmenu zabavu. Uzbuđena zbog događaja obukla je svečanu haljinu, a kada je ušla u veliku dvoranu ostala je potpuno zatečena kada je videla sve svoje prijatelje i članove porodice, a onda je čula i aplauz.

- Ubrzo sam shvatila da je Mark, bez mog znanja organizovao naše venčanje. Čim sam ušla u dvoranu, svi su počeli da aplaudiraju, a ja sam samo tamo stajala, u šoku i povređena. Osetila sam mešavinu negativnih emocija, a iako volim Marka i sanjala sam o našoj zajedničkoj budućnosti, ideja o venčanju bez predhodnog razgovora ili veridbe činila mi se kao izdaja - napisala je.

Ona ga je odvela sa strane i rekla mu kako se oseća, a on joj je odgovorio da je ne razume i da je samo hteo da je iznenadi.

- Sada ne pričam s njim, porodicama i prijateljima, jer sam sve pokvarila - nastavlja ona i dodaje da i dalje veruje da je brak zajednička odluka:

- Brak treba da bude partnerstvo, a ne zaseda - zaključila je.

Šta vi mislite? Ko je u pravu? Mark ili povređena žena?

(Telegraf.rs)

Video: Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    23. jun 2023 | 16:36

    Uopšte ne volim iznenadjena ma kakva bila. Volim da sve bude jasno, transparentnog i da se dogovara. I u vezi i u prijateljstvu.

  • ceca

    23. jun 2023 | 18:14

    zena je potpuno u pravu

  • Tea

    7. jul 2023 | 19:16

    Ne mogu da verujem da mu niko od prijatelja i rodbine nije rekao da to stvarno nije dobra ideja. Za zaruke da, divno. Vencanje, nikako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA