Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona ima 31 godinu, a on 75: "Moj tata ga od starta obožava"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gde god da se pojave primete poglede drugih, ali ih to ne ometa

  • 4

Ljubavni par koji se upoznao preko aplikacije za upoznavanje, podelili su internet otkrivši razliku u godinama koja stoji između njih.

Međutim, iako oni tvrde da je razlika u njihovim godinama "zanemarljiva", ostali smatraju da 45 godina razlike ipak nije najbolja.

Sara Bauer ima 31 godinu i vodi srećan život sa svojim partnerom, 76-godišnjim Rendom Fjorijem. Avanturista po prirodi, Sara je aplikaciju za upoznavanje instalirala u momentima kada je sama putovala po Americi. Preko interneta je "naletela" na Renda i ubrzo su se dogovorili da ona ostane kod njega na nekoliko dana.

Kao fotograf i pisac, Sara je godinama preko aplikacija sticala prijateljstva tokom svojih putovanja. Kada se vratila u Nemačku, nastavila je da se čuje sa novim prijateljem.

Ubrzo je postala veoma nezadovoljna svojim kancelarijskim poslom i odlučilae da se osamostali, u čemu joj je veliku podršku i motivaciju pružio upravo Rend.

Godinu dana kasnije, Sara se vratila u posetu Rendu i ubrzo su se zaljubili. U početku je i njoj bila veoma zbunjujuće velika razlika u njihovim godinama, kao i pritisak društva, ali joj je Rend objasnio da godine nisu bitne i da ne stoje na putu ka njihovoj sreći.

Porodica i prijatelji su odmah prihvatili i podržali njihovu ljubav, jer im je njihova sreća na prvom mestu, zbog čega nisu ni primetili godine. Tako se i njenom ocu Rend dopao istog momenta.

Neko vreme Sara se dvoumila, jer je imala "barijeru u glavi", ali se toga brzo otarasila.

- Shvatila sam da ga volim zbog njegovog humora, mozga, njegovog duha i interesa. Zato sam i odlučila da dam šansu vezi - navela je Sara, a prenosi "Mirror.co.uk".

Sara i Rend danas putuju zajedno i obožavaju da stiču priajteljstva na tim putovanjima. Cilj im je da njihova ljubav prođe kroz koliko god država može i da pokažu da žive daleko od kalupa svojih godina.

(Ona.rs)

Video: Ljubavni brodolom: Ove kombinacije znakova horoskopa nikada i nikako neće uspeti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA