Vreme čitanja: oko 2 min.

Trudnica tražila od dečka da bude prisutan tokom porođaja: Biološki otac besan zbog njene odluke

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ukrala mu šansu da se poveže sa sinom

  • 2
Porođaj, beba, porodilište Foto: Shutterstock

Kada dođe trenutak porođaja, sve više žena volI taj trenutak da podele sa nekim ko će im biti podrška. U takvim situacijama to je najčešće bebin biološki otac, odnosno drugi roditelj, dok neke mame biraju da su im roditelji ili prijatelji pri ruci ako im je potrebna pomoć.

Međutim, jedna žena izazvala je čitavu buru reakcija, nakon što je objavila na društvenim mrežama da je, kada je trebala da se porodi, odlučila da u porođajnoj sali želi svog trenutnog dečka - a ne bebinog oca.

Kada je konačno javila biološkom tati da je njihov sin stigao, kako prenosi "Mirror", on je pobesneo i optužio je da mu je ukrala "jedinu šansu" da se poveže sa njim.

Trudnica trudnoća abortus doktor pacijent podrška Foto-ilustracija: Shutterstock

Ona je pokušala da razjasni svoju odluku na popularnoj stranici foruma "Reddit". Objasnila je da porođaj već trajao "dva dana" i da se sa time nosila sama, a da je potom odlučila da joj je potrebna dodatna podrška. U tom trenutku, ova 29-godišnjakinja nije želela da kaže ocu svoje bebe šta se dešava i da ima trudove jer je "znala koliko će to biti stresno".

Umesto toga, zamolila je svog trenutnog dečka da dođe da joj pomogne, koji joj je zauzvrat bio "divna podrška" tokom porođaja. Na kraju mu se pridružila i njena mama, a posle skoro tri dana porođaja, beba se rodila uz pomoć carskog reza.

Tek pošto se oporavila i odspavala, obavestila je tatu da je beba stigla, ali on nije bio srećan.

- Bio je ljut. Odbio je da dođe u bolnicu i da se sastane sa sinom jer sam mu "ukrala jedinu šansu da se poveže sa njim", a nazvao me i lažnom majkom zbog carskog reza - napisala je ova mama anonimno na forumu i dodala da joj je biološki otac deteta zbog toga uputio razne pretnje, uključujući i zahtev za puno starateljstvo jer nije dala detetu ime po njemu, umesto čega je stavila svoje prezime u izvod iz matične knjige rođenih: - Bil još nije sreo svog sina, iako sam mu to nudila mnogo puta.

I majka bebinog oca se uključila u ovu razmiricu, užasnuta što ni ona ni njen sinu nisu bili učesnici u porođaju kako bi mogli da se založe za prava svog potomka.

U odeljku za komentare, mnogi su se složili da bi mama bebe trebalo da angažuje advokata i da reaguje na pretnje.

- Prekinula bih kontakt sa Billom i njegovom celom porodicom osim preko advokata - posavetovala je jedna korisnica foruma, dok se druga nadovezala: - Čestitam na dragocenoj bebi! Veruj svom advokatu. Pusti mamu i dečka da se brinu o tebi. Dišite. Na kraju će biti u redu.

Napišite nam u komentarima šta vi mislite o ovoj situaciji.

(Telegraf.rs)

Video: Žena otkrila šta joj je dečko govorio na porođaju, pratioci besni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    30. jun 2023 | 17:40

    Koja je bolest u pitanju,bioloski otac,pa decko..... Odosmo smo svi u .....

  • Gligorije

    1. jul 2023 | 00:06

    Kakva je to žena uopšte kad menja muškarce sa stomakom do zuba? To je valjda na zapadu normalno, što nemoralnije to modernije. U svakom slučaju mnogo bezobrazno i sebično od nje zbog neprisustva oca deteta na porođaju već trenutnog skakača

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA