Vreme čitanja: oko 2 min.

Male stvari koje devojkama mnogo znače: Hvatajte beleške i postaćete "najbolji dečko na svetu"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo su možda i najromantičnije stvari

  • 1
Ljubav, ljubavni par, veze, muško ženski odnosi, zalazak sunca, romantika Foto: Shutterstock

U vezama se često dešava da želimo nešto što ni u ludilu ne bismo rekli partneru - očekujemo da će eventualno sam da se seti ili još uvek nije razrađeno koliko je ozbiljan odnos u kom se nalazimo.

Kloi Tejlor, koja vodi dejting podkast pod nazivom "Pretty Brutal", otkrila je šta devojke zaista žele, ali nikada neće tražiti - uključujući nasumične činove ljubaznosti i još neke značajne sitnice koje devojke smatraju romantičnim.

Video je sakupio 3,3 miliona pregleda, skoro 467.000 lajkova i više od hiljadu komentara.

Kloi sebe naziva "starijom sestrom TikToka" jer pravi sadržaj koji pomaže ljudima iz svih sfera života - bilo da ste slobodni, tek počeli da se viđate sa nekim ili ste godinama u vezi.

- To su stvari koje devojke žele, ali nikada neće tražiti. Ako želiš da budeš najbolji dečko kojeg je ikada imala, onda mislim da bi trebalo da hvataš neke beleške.

- U redu, evo ga broj jedan, hajde da postavimo scenu. Vi ste bili negde, ona mora da ide kući. Ako iz bilo kog razloga ne možete da je odvedete kući, verujte mi, recite joj da vas nazove ako se oseća nesigurno. Znamo da vam je stalo do naše bezbednosti i da se zato osećamo zaštićeno čak i kada niste tamo.

@chloetayloruk Things girls want but will NEVER ask for 👀🥹 #chloetayloruk #datingadvice #littlethings ♬ original sound - Chloe Taylor

Prelazeći na drugi savet, Kloi kaže da je "pokupi me kad imam loš dan" još jedna stvar koju žene žele kada su tužne.

Zatim nastavlja da navodi primere, kao što su nasumični zagrljaji sa leđa i kada muškarac pita devojku da li želi da razgovara o tome što se dogodilo.

- Reći ćeš nešto poput: "Ako ikada budeš želela da pričaš o tome, ja sam ovde. Hoćemo da idemo po hranu sada?

Nastavljajući sa svojim savetima, Kloi je rekla da bi trebalo već da znate da smo svi mi beznadežni romantičari.

- Ovo nikada neće tražiti jer neće biti iskreno ako je traženo. Nasumične rukom pisane beleške. Nasumični telefonski pozivi praćeni vašim rečima: "Samo sam hteo da čujem tvoj glas". Da znate kakvu kafu pijemo i da nas ponekad iznenadite njome. Nikada ne bih odbila kafu. I upravo to je ono što bi me teralo da pomislim: "Da, udaću se za ovog čoveka, ovaj čovek je moj muž" - objašnjava Kloi.

Četvrti savet koji je Kloi dala bio je da kompliment zaista može dosta da znači. Ali ona je dodala da je krajnji cilj da pitate svoju devojku da li možete da je fotografišete ili da se fotografišete sa njom.

(Telegraf.rs)

Video: Golubovi okupirali klupicu u parku, pa pali u ljubavni zanos

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    19. jul 2023 | 06:17

    Sta devojke žele,pa za to ne postoji odgovor. Evo ja npr.. u braku sam 5ti mesec svi vreme bivša devojka sadašnja supruga govori na dnevnom nivou kako je debela mora da smrša itd. Prosli vikend spremamo se za svadbu i kad sam ju video samo pitam ,"dušo zar ne misliš da u toj haljini izgledaš popunjena " MSM nisam čak ni rekao debela...samo postavljam pitanje ako misliš da si punačka što se sad utežeš.. evo već dva dana ne priča samnom. Taj dan bolje da sam se ubio nego komentarisao hoće oči da mi vadi. I kaže mi mi žene možemo za sebe da kažemo šta hoćemo ali ne i vi muškarci. Pa koji k... Ja to ne kontam znači ako ona kaže za sebe da je ćorava npr. I ja kažem baš jesi ćoki. Moja je greška... Neka mi neko objasni sad da znam šta žene žele

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA