Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona je "lovac" na bogate muškarce: "Ne plaćam ništa, zato što sam lepa"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na društvenim mrežama deli svoje stavove i savete kako da dame nikada ne plate ni za šta

  • 1
Bogatstvo, novac, bogata žena, pare, keš, zarada Foto: Shutterstock

Safron Meri Bosvel je influenserka u usponu, a ono po čemu se ističe, jeste njeno potenciranje "privilegije lepih" i plaćen luksuzan život. 

Ova 24-godišnjakinja na "TikTok" profilu @saffronmariexx objašnjava zašto žene treba uvek da traže imućnijeg muškarca, koji će plaćati sve. Zbog toga, dodeljen joj je nadimak "Lovac na bogataše".

Kako objašnjava u videu koji je postao viralan, sa više od 800 hiljada pregleda, čak ni ručak sa drugaricama ne treba plaćati iz "ženskog džepa".

Na početku videa govori kako čak ni izgled nije presudan, te u ovoj situaciji odlazi u trenerci na ručak sa drugaricom.

- Kada sam stigla, naručile smo hranu i tu počinje moja potraga za "žrtvom"- navodi ona u videu.

Kako dalje objašnjava, zbog lepog izgleda očekuje da će joj biti plaćeno gde god otišla. Tako je nakon par sekundi pokazala kako joj je neko poslao piće, što za nju predstavlja da je muškarac "ulovljen". Nakon toga je stigla poruka na salveti da je ručak plaćen i da se javi džentlmenu kasnije.

@saffronmariexx Every girl has pretty privilege its an attitude more than anything else😚 #grwm #storytime #fyp #fy #accent #essex #citygirls #striptok ♬ original sound - Saf✨

U drugom videu na ovu temu, objasnila je da voli imućnije i da traga uvek za onim ko može da joj da "onoliko koliko ona vredi". Njen stav dele i njene drugarice i dodatno objašnjava da se podrazumeva da želi da joj se plati sve, od manikira do luksuznih komada garderobe i aksesoara. 

Pomenula je da nakon raskida ne očekuje da će joj iko tražiti natrag te stvari, jer su one kupljene "iz ljubavi". Iznela je zaključak da muškarac nije neko ko nema para i da je po njoj "pravi muškarac" onaj, koji će joj platiti da ima sve što zamisli. 

Komentari su bili podeljeni. Neki su se složili i tražili da nastavi sa ovim savetovanjem, dok su drugi pokušali da joj približe realnost i jednakost:

- Za mene "biti muškarac" nema ništa sa tim, kliko će neko potrošiti para na mene. Ako nešto želi, kupiću sama, jer je 2023. godina - pisalo je u jednom od komentara.

- Da li bi išla na front kada bi izbio rat?- upitala je Safran.

Pored velike debate, mlada "Tiktokerka" čvrsto stoji pri tome da je "lepa žena zaslužila da uživa u životu i da joj se treba kupovati ono najskuplje što poželi".

(Ona.rs)

Video: Njen muž stalno stoji podignut... udala se za Ajfelov toranj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perke

    13. jul 2023 | 08:38

    Zena je potpuno u pravu i mladje citateljke bi trebalo da dobro obrate paznju, akovec nemaju majku da im objasni ove tako jednostavne istine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA