Vreme čitanja: oko 1 min.

Tamara je našla burmu na Adi Bojani: U ruke vlasnika stigla 2 meseca nakon što je izgubljena

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Tviter" korisnici koji su se angažovali savetovali su Tamaru da fotografiju postavi i na druge društvene mreže

  • 0
burma Foto: Shutterstock

Kada shvatite da ste izgubili burmu, za njom kreće mahnita potraga praćena osećajem neizbežne krivice koja vas dodatno opterećuje, pa ne možete racionalno ni da razmišljate o svojim narednim koracima.

Međutim, pre nego što pređete u režim pune panike, duboko udahnite. Bez obzira na ishod situacije, zapamtite da je vaša ljubav u braku ono što se zaista računa, a ne nakit koji simbolizuje vašu vezu.

Ukoliko se to desilo na plaži i sami ste svesni da su šanse da pronađete prsten gotovo nikakve, osim ako nemate detektor za metal. Ipak, u vreme društvenih mreža, ovo ne mora da znači apsolutnu uzaludnu potragu. Da će one odraditi svoje, dokazuje i jedan tvit koji se viralno širi društvenom mrežom "Tviter".

Tamara je na plaži, na Ivana 2, na Adi Bojani, u pesku pronašla burmu od žutog zlata sa ugraviranim datumom i imenom. Objava je retvitovana skoro 900 puta i tako je došla do Oskara koji je pomislio da ova burma može biti njegova jer se datum poklapa, ali je on svoju izgubio u Sutomoru. Međutim, ime, koje Tamara nije otkrila u objavi, ne poklapa se, pa se potraga za vlasnikom nastavlja.

Kako bi se potraga uspešno završila, Tamari su savetovali da fotografiju postavi i u "Fejsbuk" grupu "Ada Bojana", u nadi da će tamo objava imati veću preglednost.

Srećom, prsten je pronađen.

- Pronađeni vlasnici prstena!! U pitanju je bračni par iz Nemačke, a burma je izgubljena u pesku pre dva meseca - napisala je Tamara.

(Telegraf.rs)

Video: Mladiću se zaglavila burma na prstu, vatrogasci dobili hitan zadatak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA