Vreme čitanja: oko 2 min.

Život piše romane: Ona ga je napustila na nagovor majke, pa se udala za njega posle 40 godina

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je inspirativna priča o dvoje ljudi koji su zbog treće osobe morali da prekinu ljubavnu vezu

  • 2
ljubav, bela žena, crni muškarac Foto: Shutterstock/Rawpixel.com

"On je bio moja prva ljubav. On je bio moja prava ljubav", reči su Džin koja opisuje čoveka s kojim je pre 43 godine morala da prekine vezu pod pritiskom majke.

Ipak, sreća je rešila da se osmehne Džin (69) i Stivenu (73) i pokušaju da se po drugi put spoje, a zatim i venčaju.

Njih dvoje su se upoznali davne 1971. godine, kada je ona upisala fakultet, a on bio završna godina.

Uplovili su u vezu, bila je to jaka ljubav, ali njena majka to nije odobravala zbog - razlike u boji kože. Iako se Džinina majka tome protivila, oni su uprkos tome održavali vezu čak sedam godina. Međutim, kada je ona počela da radi, posao medicinske sestre je zahtevao duga putovanja do udaljenog posla, pa su se retko viđali jer nijedno od njih nije imalo auto.

Raskinula je sa njim preko telefona i priznala mu da ne može da ide protiv svoje porodice i da je svesna da bi sve izgubila. On je isprva bio iznenađen i zapanjen, ali je morao da poštuje njenu odluku.

Narednih 40 godina oboje su živeli svoje živote i nisu bili u kontaktu. Ipak, 2021. posle razvoda i majčine smrti i smrti supruga, Džin počinje da traži Stivena. Društvene mreže joj nisu pomogle u tome.

Ipak, ubrzo saznaje adresu njegove nećake i odlučuje da joj piše. Ona joj govori da je Stiven u staračkom domu koji je Džin posetila. Medicinska sestra joj je rekla da on ne može da priča telefonom, pa je rešila da ga poseti.

Odmah sa vrata ju je prepoznao i kada je izgovorio njeno ime, počele su da mu teku suze, a ona je shvatila da nikad nije prestao da je voli. Nekoliko meseci kasnije je prešla da živi sa njim u njegovoj kući. Verili su se i venčali pred najbližim članovima porodice.

Džin je uzela njegovo prezime, a priču o njima radio je i KGWNews.

(Telegraf.rs)

Video: Golubovi okupirali klupicu u parku, pa pali u ljubavni zanos

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA