Vreme čitanja: oko 2 min.

"Pokazao mi je rukavice kojima ubija": Traumatično iskustvo sa prvog sastanka jedne tiktokerke

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Devojke, klonite se pilota", navodi se u komentarima ispod viralnog videa

  • 0

Ljubavna savetnica Ali vodi uspešne profile na društvenim mrežama, gde deli savete za muško-ženske odnose. Ko bi rekao da se baš njoj moglo dogoditi da svojim iskustvom osvoji trend "Priče o najgorim prvim sastancima na kojima ste bili".

Naime, Ali je preko jedne aplikacije upoznala potencijalnog partnera pilota. Na prvi pogled, sve je bilo divno, ali ju je sačekao sastanak kakvom se nije nadala.

Sve je išlo sjajno i dogovorili su se da izađu na dejt.

- Kada smo se našli ispred restorana, pitao me je da li mi je dugo trebalo da stignem. Tad sam smatrala da je to odličan početak, jer pokazuje da birne. Odgovorila sam mu da sam prošetala do restorana, jer živim samo 15 minuta od te lokacije. Na to mi je odgovorio kako je to "dobro, jer on ne izlazi na dejt sa nekim ko živi dalje od dva kilometara od njega". To mi je bila prva "crvena zastavica", ali sam zanemarila taj odgovor - prepričavala je Ali.

Prvenstveno su se dogovorili da popiju piće, ali kada je došao konobar, on je insistirao da naruče hranu. Iako mu je napomenula da nije gladna i da je jela, za nju je naručio predjelo, glavno jelo i desert. Bilo joj je neprijatno, kako prepričava, te je na silu jela malo od svega na trpezi.

Dok su večerali ništa se čudno nije dešavalo, a kada je stigao račun tražio je da se račun podeli. Na žalost, priča je tekla sve gore i gore.

- Oblačimo kapute, bio je februar, on navlači crne kožne rukavice i kaže: "Ovo su moje rukavice za ubistvo" - ispričala je Ali.

@findingmrheight #stitch or #duet this video to tell me about the worst date you’ve ever had! Did it involve murder gloves?? #worstdate #singlelife #creepymen ♬ The worst date I ever had - Ali - Dating Coach

Uprkos njenim najboljim pokušajima da "pobegne" od njega i vrati se sama kući, insistirao je da je otprati kući. U jednom trenutku je Ali pokušala da skrene u ulicu koja nije njena, a on joj je rekao: "Ovo nije mesto gde ti živiš, nismo išli petnaest minuta".

Odlučila je da uđe u nasumičnu zgradu, te se sa osmehom pozdravila sa portirom zgrade i diskretno mu je rekla da je u opasnosti i da se pretvara da ona tamo stanuje.

- Nedeljama od tad sam gledala kroz prozor svoje sobe, kako bih bila sigurna da nije negde u blizini, prenosi "TheSun.co.uk".

Video je prikupio lavinu komentara, a mnogo devojaka, čak i po neka stjuardesa, poručile su jedno:

- Devojke, klonite se pilota!

(Ona.rs)

Video: "Tražio je da platim polovinu računa": Marinino iskustvo sa sastanka pokrenulo lavinu komentara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA