Vreme čitanja: oko 2 min.

Otišla je na dejt i jedva preživela: Narednih godinu dana provela je u invalidskim kolicima

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve što je moglo da krene po zlu, krenulo je na ovom "dejtu iz pakla"

  • 0

Na društvenim mrežama devojke i momci govore o najgorim iskustvima sa prvih sastanka. U "moru" priča ona koju je podelila devojka po imenu Kjaha izazvala je najviše reakcija. Ova brineta je šokirala korisnike interneta traumatičnim iskustvom sa jednog prvog sastanka, kog će se sećati dok je živa.

Kjaha Kurek je iz nekoliko delova na "TikTok" profilu @kiahakurek ispričala kako ju je potraga za partnerom umalo koštalo života.

Naime, Kjaha je u trenutku kad je imala 25 godina preko aplikacije za upoznavanje stupila u kontakt sa dečkom sa kojim se potom dogovorila da izađe.

- Bilo je to 2012. godine, kada sam sa tim tipom otišla na sastanak, sa kojeg se umalo nisam vratila - započela je Kjaha.

- Upoznali smo se preko aplikacije za upoznavanje. Delovao je kao fin tip, ponudio se da me "pokupi", da me odvede na večeru i u bioskop, što mi je delovao kao nešto savim u redu i normalno. Došao je po mene kolima, što ja inače ne preferiram, jer ne volim sa svakim da se vozim. Ipak, da ne bih bila nepristojna, odlučila sam da "pregrmim" i ušla sam u auto. Pričao mi je kako je auto nov i kako ga je skoro doradio, a moram priznati, lepo je izgledao.

Kad je ušla u auto, shvatila je da ne postoji pravi sigurnosni pojas, već jedan koji se vezuje preko stomaka i to je to. Kako navodi u videu, ubeđivala je sebe da ne paniči, jer se voze svega tri kilometara od njene kuće.

Večera je prošla i na redu je bio bioskop. Vratili su se u auto i krenuli ka bioskopu, koji je udaljen pola kilometra od restorana.

- Zaustavili smo se kod trepćuće žute strelice da bismo skrenuli levo, a onda je krenuo napred, uspaničio se i nasred ulice zaustavio auto. Okrenula sam se ka njemu i pitala ga: "Zašto si stao?" Kad sam se okrenula ka desnoj strani, videla sam samo farove kako su tik do mojih vrata i posle toga je nastupila nesvestica. Sećam se da sam pomislila: "To je to, ovako umirem"- rekla je Kjaha.

Kad se probudila, saznala je da je džip udario direktno u stranu gde je ona sedela. Polomila je butnu kost i karlicu, slomila sva rebra i razderala jetru. Hirurzi su je satima operisali, pokušavajući da joj rekonstruišu butnu kost, karlicu i zaustave krvarenje jetre. Posle operacije, rečeno joj je da mora da bude u invalidskim kolicima najmanje godinu dana, što je veoma teško podnela.

@kiahakurek #worstdate #blinddate #follow #dating #dates #datinghorrorstory #datingstorytime #women #worstdate #portland #CapCut ♬ original sound - Kiaha Kurek
- Dečko sa kojim sam bila na dejtu mi se javio tek nakon tri nedelje. I tada me je sačekao još jedan šok, kad sam saznala da je slagao za svoje godine. Klinac je, ima 19, a rekao mi je da ima 24 godine. Zamalo sam umrla da bih izašla na sastanak sa tinejdžerom - ispričala je Kjaha.

Kad su je pitali u kakvom je on stanju bio nakon nesreće, odgovorila je da je dečko dobio samo jednu sićušnu posekotinu na glavi, prenosi "TheSun.co.uk".

(Telegraf.rs)

Video: Dr Iman Assi i dr Ronald Milošević - zavoleli su se na radnom mestu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA