Vreme čitanja: oko 3 min.

Otkriveno koji je najgori dan u nedelji za prvi sastanak: Većina samaca pravi istu grešku

Vreme čitanja: oko 3 min.

Stručnjaci preporučuju da radije birate sredinu nedelje za susret sa osobom koja još nije postala vaša "druga polovina" i daju razložno objašnjenje za takav potez

  • 0
ljubavni sastanak, dejt, kafa Shutterstock

Sudeći po mišljenju korisnika "TikTok" mreže - izgleda da postoji dan koji bi trebalo izbegavati u širokom krugu ako želite da vaš prvi ljubavni sastanak prođe dobro.

Raspravu je započela Šarlot (@velcometothepeasantparti), koja inače deli savete za sastanke na "TikToku", kada je objavila post u kojem je rekla da je subota najgori mogući dan dani za prvi dejt.

- Evo zašto je subota loša za prve sastanke. Pod pretpostavkom da radite, ponedeljak-petak od devet do pet, radnim danima već ste van kuće, već izgledate dobro i ne radite to u svrhu prvog sastanka. Za vikend nemate čvrste obaveze da vas izvuku iz kuće. Ako se sređujete, to je obično zbog sastanka. Osim toga, radnim danima, posebno od ponedeljka do četvrtka, možete da iskoristite "srećan sat" u barovima, plus nema turista, gužve ili bilo čega. A najvažnije, ono što je super u vezi sa radnim danima jeste da već imate osmišljen izgovor - napisala je Šarlot.

@welcometothepeasantparty Replying to @Gabe vega NOPE. If you are actively going on #dates with someone, you are #dating, NOT in a #talkingstage. It is also not a #situationship UNLESS one or both parties have already decided the situation wont be a committed #relationship. GET WITH THE PROGRAM. #fyp #foryou #datingtips #datingadvice #datingapp #datetok ♬ original sound - Dating by Charlotte W

Ona naglašava da zahvaljujući tome što je radni dan, uvek možete da se izvučete sa lošeg sastanka tako što ćete reći da morate na posao ujutru.

- Ne postoji ništa što bi vas prisililo da ostanete da popijete još jedno piće, jednostavno morate da se vratite kući. To nije od pomoći samo kod loših, već i kod dobrih sastanaka. Sprečava vas da preduhitrite sebe i prebrzo se uložite i ostanete na jednom od onih maratonskih izlazaka.

Dakle, negde se i čini se da su radni dani poželjniji za ljubavne sastanke, ali zašto je onda subota tako strašna?

- Subota nudi najviše sadržaja, mnogo stvari se dešava u poslednjem trenutku, verovatno ćete doživeti mnogo otkazivanja ili pomerenih sastanaka, ili otkriti da "visite" sa ljudima sa kojima ne želite da se družite. Najvažnije, subote su bezbedne. Treba ih potrošiti na aktivnosti i događaje koje su vam poznate, sa pravim prijateljima. Ako imate loš sastanak u subotu, više ćete ga pamtiti. Zamerićete sebi zbog gubitka subote, dok će nasumični loš dejt u utorak brzo biti zaboravljen - ističe savetnica za sastanke i zaključila da je poenta priče u tome da "zaštitite svoje subote".

Drugi stručnjak za sastanke, Hejli Kvin, se slaže da su neki dani bolji od drugih za prvi izlazak.

- Ciljajte na sredu ili četvrtak uveče, ili nedeljni ručak. Petak ili subotu veče je bolje sačuvati za druženje sa prijateljima i neće ih smatrati vrednim trošenja na prvi sastanak - rekla je za Metro.co.uk.

- Umesto da predlažite dan kada vaš izabranik već ima sastanak i druge planove, ciljajte na večernji izlazak sredinom nedelje. Ako ne bude varnice, uvek možete da se pozovete na rani početak sledećeg dana kako bi ste prekratili mučni sastanak.

Ali ukoliko vam je prenaporno još i da izlazite tokom radnih dana, pokušajte sa taktičkim brančom za vikend.

- Vikendom, sastanak za branč može veoma dobro da funkcioniše, jer su oni obično kasno ujutru i omogućavaju ljudima da se odmore i naspavaju, ali su i dovoljno rano da vam se izlazak ne sukobljava sa drugim planovima - poručuje Hejli i dodaje:

- Ako sastanak ide dobro, imate i priliku da ga produžite na ostali deo dana.

Da li je subota najlošiji dan za ljubavni sastanak?

Glasajte

(Telegraf.rs)

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA