Hemija izbledi, strast se stiša: Da li je važnije koga ili kako nekog volimo?

Opšte je poznata fraza "ljubav nije dovoljna", te iako su slični pogledi na život važni, da li kompatibilnost stvarno ima prvenstvo nad ljubavlju? Da li se ljudi skrašavaju sa osobom sa kojom se više slažu, a ne sa onom koju više vole? Zapravo, ni jedno ni drugo nije ispravno

Komentari

  • Beba

    5. avgust 2023 | 01:25

    Sve je tačno. Što bih moja komšinica bakica rekla, sva romantika nestane kad počneš da mu pereš veš... a rekla bih još više kad se rode deca. Mada ima onih koji su sa partnerom da bi imali decu, a to je tek velika zabluda i greška. Zbog praktičnih razloga, manje zbog neke iskrene ljubavi... Mnogi se ubrzo rastanu, deca pate.. Prave ljubavi su retke u ovo ludo vreme.. zato čuvajte ih bez obzira na sve i svih predrasuda. Neki ih dožive jednom u životu, a neretno nikad u životu. Kajanje doživotno sledi ako slušate razum i "praktičnost", umesto srca. Samo hrabri su srečni u ljubavi. Jer prava ljubav nije za svakoga. Samo za prave i hrabre. A ostali one lažljive p.., neka lažu sami sebe i druge da su srečni.

    • 5. avgust 2023 | 11:41

      Uroš

      @Beba

      Bravo! Uvek i uvek samo pravu ljubav. Generalno muškarci se plaše prave ljubavi i vremenom se povuku i biraju neku usputnu koja mu se nametnula i "odgovarajuća" za brak. To je velika greška i zažale posle nekog perioda.. prave ljubavi i romantika ne umiru i kad prodju mnoge godine. Žal ostaje i tuga..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA