Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka rekla da ne treba imati ništa sa muškarcima koji su švorc: U komentarima je nazivali sponzorušom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kralov se u drugim klipovima bez stida hvali otmenim prednostima žene bogatog čoveka

  • 10

Da je osuti paljbu po nekome na društvenim mrežama lako uverili smo se više puta, a čini se da se to najčešće dešava kada se "pohvalite" određenim stvarima u svom životu koje su drugima trn u oku.

Na sijaset uvreda naišla je influenserku koja je, dok je hvalila svog muža zbog njegovog "dubokog džepa", viralno podsticala žene da se zabavljaju samo sa momcima koji dobro zarađuju.

Ali njen savet jednostavno nije naišao na pozitivne kritike.

- Svakodnevni podsetnik da nikada ne izlazite sa muškarcima koji su švorc - pozvala je "TikTok" dizajnerka Sofija Kralov, sa sedištem u Dubaiju, u tekstu na ekranu svog kontroverznog klipa.

Snimak koji je skupio više od 1,3 miliona pregleda, prikazuje brinetu koja uživa u vožnjama helikopterom, dizajnerskim tašnama, luksuznim automobilima i gomilama novca svog supruga Tomasa Kralova, bogatog menadžera hedž fondova i jutjubera.

- Podignite svoje standarde - napisala je ona u natpisu.

@sofiakralow raise your standarts👸🏼 IG: @sofiakralow #foryou #princesstreatment #goals #claim #millionaire ♬ and my man thank you to my man latto casa di remix - CasaDi

Kralov se u drugim klipovima bez stida hvali otmenim prednostima žene bogatog čoveka, kao što su ogromni buketi ruža, egzotični odmori, zavidni spa tretmani. Ali umesto da su bile zaslepljene njenim glamuroznim ukrasima, žene su bile razočarane njenom pretpostavljenom finansijskom zavisnošću.

- Ne, hvala, radije bih da imam svoj novac i budem zaljubljena - napisala je jedna žena u komentarima.

- Znači, vraćamo se 100 godina unazad i ponovo zavisimo od muške plate? Odlična poruka - napisala je jednako neimpresionirana žena.

- Dnevni podsetnik - postanite nezavisne. Ne treba nam muškarac da se brine o nama - dodala je druga.

Međutim, drugi, uključujući ogorčene muškarce, posramili su Kralov zbog njenih saveta.

- Može li mi neko objasniti, molim vas, gde je veza između toga da nikada ne izlazite sa švorc muškarcem i da zavisite od bogataša ili bilo kog muškarca? - pitala je ona u novom  videu.

(Telegraf.rs)

Video: Golubovi okupirali klupicu u parku, pa pali u ljubavni zanos

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccv

    18. avgust 2023 | 12:45

    U pravu je,sa muskarcem treba da je lakse i bolje,lose moze ziveti i sama

  • Jeja

    18. avgust 2023 | 13:11

    Uprkos cinjenici da je ljubav retka neko pametan je jednom rekao da je Ljubav izmislila sirotinja . Sve vise verujem u to . Ne mora muskarac biti bogat ali mora biti sposoban i odgovoran ... sve ostalo je moguce zajedno ili je vec nesto ostvario ... u tom smislu se slazem ali da gotovanke i paraziti ocekuju da im se sve kupuje i da su izdrzavane kompletno to je bas jako jadno ...mene bi bas bilo sramota. Ima zena koje na taj nacin zive i mi ih zovemo ... zna se kako . Ali drage moje sve sto zelite od muskarca - prvo same postignite !!!! (da bi mogao da vas postuje i ceni ... jer bez toga nema ljubavi vec samo strasti koja je prolazna ) Ne govorim od najzalosnijem obliku za jednu zenu odnosima trgovine "ljubavlju"

  • Nata

    18. avgust 2023 | 13:23

    POTPUNO JE U PRAVU .SIROMASNIMA NE TREBA RECI NI ZDRAVO.OVO PISEM.JER SAM SE SIROMASNO UDALA OBOLELA OD BEDE JER NAJCESCE NEMAM.NI ZA LEK IAKO IMAM 53 dakle ne tako stara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA