Vreme čitanja: oko 2 min.

Već 16 godina je u braku sa stricem: Imaju i troje dece, a ljubav su prvo podržali njeni roditelji

Vreme čitanja: oko 2 min.

I da, brak jeste legalan

  • 20

Iako deluje da je razlika u godinama jedini razlog zbog kog bi mnogi preispitavali njihovu ljubav, to ovde nije slučaj. Klaus i Žozefin, bračni par koji sa svoje troje dece živi u Nemačkoj naizgled deluju kao svaki drugi par, ali se od početka suočavaju sa brojim negativnim komentarima.

To vam i neće biti čudno kada otkrijete da je on njen stric.

Kada je Žozefin još bila dete, Klaus je znao za svoju bratanicu, ali jedva da je imao kontakt sa njom. Ona je odrasla u istočnom Berlinu, on je pobegao na Zapad. Tek kada je sa porodicom godinama kasnije uspostavio opet prisan odnos, između njih se osećalo ono "nešto". I činilo se da je hemija ispravna, u početku bez osećanja ljubavi. Klaus je u to vreme još uvek bio oženjen drugom ženom. Ali brak ga više nije činio srećnim. Usledio je razvod.

- Desilo se odmah. Kao da nikada sebi nisam priznala da ću o tome razmišljati, iako je među nama bilo tako harmonično - kaže majka sada već troje dece u intervjuu za "SWR".

Isti snovi, misli i pogled na svet. Duo je na istoj talasnoj dužini. Postali su par, venčali se tri godine kasnije i imaju troje zdrave dece. Njen krug prijatelja u početku nije znao ništa o vezi. Njih dvoje su poznavali kao "normalan par".

Njeni roditelji bili su među prvima koji su podržali novopečeni zaljubljeni par. Za oca Ditmara, Klausovog brata, veza nije predstavljala problem. Mislio je da toga ima svuda. Neobičnu ljubav pozitivno je shvatila i majka, sa kojom je Klaus išao u školu. Porodica je prihvatila vest. A i kada su se venčali, svi su se radovali novopečenom paru.

Njihov brak je legalan jer sa pravne tačke gledišta u Nemačkoj njihov odnos predstavlja vezu trećeg stepena. Prema nemačkom zakonu, dozvoljeno im je da se venčaju i imaju decu, iako je takvih slučajeva vrlo malo.

Njih dvoje su u braku 16 godina i imaju troje dece - dva dečaka i jednu devojčicu. Razlika u godinama im ne smeta i brak im je čvrst i skladan, uprkos tome što su od početka nailazili na osude okoline i ružne komentare onih koji brak strica i bratanice smatraju tabuom, prenosi "Volksstimme.de".

(Telegraf.rs)

Video: Brat i sestra napravili dete, preti im zatvor zbog incesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA