Vreme čitanja: oko 1 min.

Amerikanka otkrila tajnu srećnog braka: Potrebe njenog muža su na prvom mestu

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kad je on srećan, i ja sam srećna"

  • 2

Monika Huld, 37, koja živi u Skotstejlu, Arizona, SAD, znala je od malih nogu da joj je suđeno da bude predana supruga i ponosi se time što na prvo mesto stavlja potrebe svog 39-godišnjeg muža Džona.

"Instagram" model kaže da je tajna srećnog ljubavnog života u tome da muškarci budu dominantni i da bi više žena trebalo da usvoji staru ulogu „tradicionalne žene“ kod kuće.

Ona redovno vežba, voli da ima vitko telo, što je privuklo i 2,5 miliona njenih pratilaca na "Instagramu". Drugi deo dana trudi se udovolji svom suprugu.

Nikada nije bila žena koja je planirala veliku karijeru, želi da bude domaćica i da brine o svom mužu.

To njeni nekadašnji momci nisu voleli, ali našla je ko ceni.

- Kad je on srećan, i ja sam srećna. Volim da vidim svoj muža zadovoljnog i mislim da nema ništa loše u tome. Mislim da su muškarci i žene različito stvoreni i da zaista nema ništa loše u prihvatanju te činjenice, niti ima ičeg ponižavajućeg u tome. Tako smo živeli vekovima, a tek sada ljudi mrze ovakav način života - rekla je, a prenosi "Thesun.co.uk".

Ona je tu i za uredan intimni život, po želji njenog supruga:

- Što se tiče spavaće sobe, vrlo sam pokorna, a on je dominantan. Sviđa mi se kad muškarac preuzme inicijativu i uzme što želi. Uvek sam mu na raspolaganju i to mi se sviđa - naglasila je, dodajući da voli kda on preuzme odgovornost i "uzme šta želi".

(Telegraf.rs)

Video: Oženite se Ruskinjom: Ona upoznaje žene sa muškarcima sa Balkana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    23. avgust 2023 | 12:32

    Nema šta. PRAVA ŽENA.

  • Ogi

    23. avgust 2023 | 12:41

    Samosvjesna zena, ispunjena i nema kopleks nize vrijednosti. Kod nas holivud na seoski nacin a vidji ovu princezu koja zraci zenstvenoscu i otmjenoscu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA